Theater

Debby Petter en Kikker in De Gashouder

Geplaatst op zondag 4 maart 2018 14:55
  • Debby Petter. © Bob Bronshoff

pinterestmail

Dedemsvaart - Het weekend van 10 en 11 maart staan er twee bijzondere voorstelling op het programma van De Gashouder.

Zaterdagavond vanaf 20.15 uur speelt Debby Petter haar vierde theatermonoloog in De Gashouder. ‘In mijn hoofd’ is het fascinerende en tragische verhaal van een ziekelijke leugenaar met een onbedwingbare dwang tot liegen. En de verwoestende invloed daarvan op het leven en dat van de persoonlijke omgeving.

Debby Petter neemt haar publiek van begin tot eind mee in de wereld van een vrouw wiens man liegt. Een niet zo maar wat leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zijn halve leven is verzonnen, misschien nog wel meer. Zij wil dat hij hulp zoekt. Dat wil hij ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Ze wacht op hem. Kwetsbaar en onzeker vertelt de vrouw haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk. In regie van Koen Wouterse speelt Debby Petter een verrassend, klein juweeltje dat bij uitstek geschikt is voor de intieme, sfeervolle setting van de Gashouder.

Informatie en kaartverkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl.

Zondagmiddag 11 maart gaan de deuren van de Gashouder open voor het kleine publiek vanaf drie jaar. Vanaf 15.00 uur beleven Kikker en zijn vriendjes vrolijke avonturen op het Gashouder Podium. Deze superleuke familievoorstelling is gebaseerd op de bekende boeken van Max Velthuijs. De voorstelling is uitverkocht.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.