Muziek

Boerenrockies en The Dirty Denims spelen op vijfde MFC Outside

Geplaatst op vrijdag 13 juli 2018 14:03
  • Boerenrockies. © Boerenrockies

pinterestmail

Coevorden - Metal Front Coevorden viert zaterdag 14 juli het vijfjarig bestaan van MFC Outside met live-optredens en een Amerikaanse barbecue naast het clubgebouw aan de Monierweg.

Dit jaar staat het programma in het teken van zomerse rock ’n roll van Nederlandse bodem. Met op het avondmenu Boerenrockies, en The Dirty Denims. MFC Outside komt voort uit de jaarlijkse ledenbarbecue van Metal Front Coevorden. Vijf jaar geleden werd besloten om deze open te stellen voor publiek én daarbij livemuziek te programmeren.

Na vijf jaar begint het clubfeestje steeds meer trekjes te krijgen van een heus minifestival. Met de aanwezigheid van goede sanitaire voorzieningen, tapinstallaties, de bbq mobiel van Meat&Moorman uit Erica, sta- en zittafels en zelfs een loungehoek met bankstellen waar je even onderuit kunt zakken is aan alles gedacht.

Boerenrockies

De groep Boerenrockies bestaat uit vijf boerendames en werd vier jaar geleden opgericht tijdens een avondje stappen. Lol, gezelligheid en een biertje staan voorop. Boerenrockies speelt covers en eigen nummers in de streektaal.

Website Boerenrockies
Facebook Boerenrockies

The Dirty Denims

The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock 'n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Met het nummer '24-7-365' werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. De populariteit van de band blijft stijgen met inmiddels al meer dan 300 liveshows op de teller.

Website The Dirty Denims
Facebook The Dirty Denims

Tijdens MFC Outside wordt gezorgd voor een kampvuur en verwarmde zit- en loungehoekjes in tenten. Een jas meenemen is geen overbodige luxe. De hekken van Metal Front Coevorden gaan 14 juli open om 20.00 uur. De eerste band begint om 21.00 uur.

Meer informatie: www.mfcweb.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.