Muziek

Monkeyfest, een geluk bij een ongeluk

Geplaatst op zaterdag 12 mei 2018 14:30
  • The Green Monkeys. © Clash of the Coverbands

pinterestmail

Gramsbergen – Op 26 mei vindt Monkeyfest plaats aan de Havezateweg 4a. Een feest dat ontstaan is als geluk bij een ongeluk.

Op 8 juli 2017 stond de Gramsberger rock coverband The Green Monkeys in de finale van Clash of the Coverbands die plaats vond in Paradiso Amsterdam. Een bus vol met fans vertrok vanaf Gramsbergen richting Amsterdam. Helaas hebben de fans dit unieke optreden moeten missen, doordat de bus vast kwam te staan in de file. Om de pechvogels tegemoet te komen is beloofd dit goed te maken met een feest. 

Tot in de kleine uurtjes

Echter, wat bedoeld was als een feestje voor slechts 50 man is uitgegroeid tot een evenement dat groots aangepakt wordt. In samenwerking met café The Alley uit Gramsbergen organiseren ze een avond toegankelijk voor niet alleen alle buspassagiers, maar iedereen die van live-muziek houdt zal zich amuseren.

Naast The Green Monkeys zullen The Streets (winnaars finale Clash of The Coverbands) en DJ T-Rocks het publiek vermaken tot in de kleine uurtjes.

Kaarten
Tickets zijn te verkrijgen bij The Alley in Gramsbergen of via een bericht aan de facebookpagina van The Green Monkeys. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.