Muziek

J. J. Sharp Band en Uppy bij City Hall Blues

Geplaatst op vrijdag 13 april 2018 14:27
  • ​Het was een lang gekoesterde wens van Reinier Jaquet uit Lutten en Jan van Dijk uit Hardenberg: een eigen bluesclub. © City Hall Blues

pinterestmail

​Gramsbergen - Elke laatste vrijdag van de maand is er live bluesmuziek in de ‘City Hall’ van Gramsbergen. Op 27 april, Koningsdag, staat de J.J. Sharp Band op het podium in de voormalige trouwzaal, met in het voorprogramma zanger-gitarist Uppy.

Uppy (Marc Epping) speelt met gemak pop, jazz of klassiek op zijn gitaar. Deze keer warmt hij het publiek op met bluesy luisterliedjes, voordat het geweld van de J.J. Sharp Band losbarst.

Extase

Jan J. Scherpenzeel, voorheen bekend van de Twelve Bar Blues Band, brengt het publiek in extase met zijn doorleefde stem en pittige mondharmonicawerk. Niet alleen hij, maar ook zijn bandleden zijn vaak genomineerd voor of geëerd met een blues-award.

Met ‘J.J.’ als frontman en Bas van den Booren op gitaar, Patrick ‘Sideburn’ Obrist op bas, drummer Jeffrey van Duffelen en toetsenist Eddy van de Bunte belooft het een koninklijke avond te worden met een stevig potje blues van de J.J. Sharp Band.

City Hall Blues is te vinden in het oude Gemeentehuis aan De Esch 1 in Gramsbergen. Het voorprogramma begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.