Muziek

The Muff en Switch Bones spelen bij Metal Front

Geplaatst op zaterdag 3 maart 2018 13:06
  • The Muff. © The Muff / persfoto

  • Switch Bones. © Switch Bones / persfoto

pinterestmail

Coevorden - De Amsterdamse rockband The Muff staat zaterdag 10 maart op het podium van Metal Front Coevorden. In het voorprogramma speelt Switch Bones.

The Muff bestaat uit zanger/toetsenist Reid Steenhuis, drummer Brian Oehlers, gitarist Aljo Leijdekkers en bassist Daan van Dijk en speelt stevige rock, met de voeten in de jaren ’70 en hun hart en ziel in het ‘nu’. Eigenzinnige songs met onontkoombare melodieën, ondersteund door een onwrikbare ritmesectie met de klok op rock en een flinke dosis humor. De groep deed afgelopen najaar mee aan de Popronde en bereikte de finale van de Amsterdamse Popprijs in de Melkweg. Haar debuut ‘People Sheople’ komt dit jaar uit. Een belofte voor de komende tijd die op 10 maart al bij Metal Front Coevorden te zien is.

Website The Muff
Facebook The Muff

Switch Bones

Switch Bones dompelt catchy popmelodieën onder in een zwaar gitaargedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins en Queens of the Stone Age. Erik van Haaren (lead vocals/guitar), Paul Viets (bas/vocals) en Geert Teekens (drums/vocals) formeerden de band eind 2016 en deden direct veel club- en festivalshows. In oktober 2017 bracht de band zijn debuut EP ‘Machine in Me’ uit. 3FM-dj Herman Hofman is enthousiast: ‘Switch Bones zompt en vuigt in een donker hol, maar eet daarna wel een frisse salade omdat dat gezonder is.’

Website Switch Bones
Facebook Switch Bones

Metal Front Coevorden opent 10 maart de deuren om 20.30 uur. Het eerste optreden start om 22.00 uur.

Website: www.mfconline.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.