Evenementen

Vernieuwde Kampeer & Outdoor Hardenberg focust zich op campers, kamperen en outdoor

Geplaatst op donderdag 22 februari 2018 09:42
  • © Kampeer & Outdoor Hardenberg

pinterestmail

Hardenberg - Kampeerders, camperaars en liefhebbers van outdoor opgelet: Het beursconcept van Kampeer & Outdoor (voorheen Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg) is opgefrist van a tot z.

Met een nieuwe naam, nieuw logo en een vernieuwd exposantenveld. Kampeer & Outdoor focust zich niet alleen op campers en kamperen, maar betrekt ook outdoor bij het event. Denk aan: backpacking en hiking. Het vernieuwde event is op 23, 24 en 25 februari te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg.

Kampeer & Outdoor wil alles bieden op het gebied van kamperen en buitenleven. “Of je nu op reis gaat met een camper, met een rugzak en een tent de wildernis in, of met het gezin op de camping staat. Dit moet het event zijn waar ‘de buitenmens’ niet omheen kan. Zowel de onervaren ‘travel rookie’ als de doorgewinterde kampeerder, backpacker of outdoor-liefhebber moet op dit event z’n hart ophalen”, zegt organisator Joanne Hoogeveen.

Voorheen werd het driedaagse evenement georganiseerd onder de naam Kampeer & Vrije Tijd, maar het concept was aan vernieuwing toe. Met Kampeer & Outdoor hoopt de organisatie ook een jongere en nieuwe doelgroep aan te spreken. Om het event zo compleet mogelijk te maken, zijn er naast vele standhouders ook activiteiten te doen. “Er zijn demonstraties, presentaties, workshops en activiteiten. Hierdoor is het niet alleen kijken, maar vooral ook doen en beleven”, aldus Hoogeveen.

Kampeer & Outdoor in Hardenberg is op 23, 24 en 25 februari te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn zowel online als aan de kassa te koop. De tickets zijn online te bestellen vanaf 4 euro. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie: www.kampeer-en-outdoor.nl. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.