Actueel

Side Out heren verslaan Set-Up

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 15:37
  • © Erik Veltink

pinterestmail

Slagharen - De herenselectie van volleybalvereniging Side Out trad zaterdag voor eigen publiek in sporthal 't Noorderslag aan tegen de nummer 4 van de ranglijst, Set-Up uit IJsselmuiden.

Het begin was sterk. Het ging gelijk op. De Slagharense mannen kwamen wel wat achter, maar dat werd weer goed gemaakt door een aantal goeie services. Daarna werd de set koel afgemaakt en was het 25-22. De tweede set was een herhaling van de eerste. Side Out kwam een aantal punten voor en die voorsprong werd niet meer weggegeven: 25-19.

In de derde set was het even anders. De mannen van Set-Up kwamen iets beter in hun spel, waardoor Side Out aardig ver achter kwam. Maar de mannen uit Slagharen gaven niet op en knokten zich terug. Wat resulteerde in een setwinst van 25-23.

De vierde set was niet goed. Veel fouten bij Side Out, die niet meer gekeerd konden worden. Uiteindelijk een 3-1 winst voor de mannen uit Slagharen. Komende dinsdag spelen de Slagharense heren om 21.00 uur in Harlingen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.