Actueel

Trio Lonneke Heerkes, Lynn Bosch en Jasmijn Hekman Nederlands kampioen acrogym

Geplaatst op maandag 11 juni 2018 12:25
  • Trio Lonneke Heerkes, Lynn Bosch en Jasmijn Hekman Nederlands kampioen acrogym. © Tirza van Zandwijk

pinterestmail

Oss / Gramsbergen - Lonneke Heerkes, Lynn Bosch en Jasmijn Hekman van gymnastiekvereniging Gramsbergen zijn afgelopen weekend Nederlands kampioen acrogym geworden.

De Nederlandse Kampioenschappen AcroGym D/E-lijn werden gehouden in Oss. Van gymvereniging Gramsbergen kwamen er drie teams in actie op deze laatste wedstrijd van het seizoen. In de ochtend mocht het duo Tessa Hekman en Britt Belt het spits afbijten voor de vereniging. Zij komen uit in de categorie E-jeugd en hebben op de voorgaande wedstrijden al veel teams vanuit heel Nederland achter zich gelaten. Ook op deze wedstrijd hebben zij een hele strakke oefening neergezet, waarmee ze vijfde van Nederland zijn geworden. 

Vervolgens was het de beurt aan het trio Lonneke Heerkes, Lynn Bosch en Jasmijn Hekman. Maandenlang hebben zij keihard getraind en mochten daarom ook hun oefening laten zien op het NK in de categorie D-junior. Met hele sterke tegenstanders was deze wedstrijd erg spannend. Maar door een prachtige oefening mag dit team zich nu Nederlands kampioen noemen. 

Aan het einde van de middag mocht ook het duo Lisa Wessels en Ruth Roossien nog knallen op dit NK. Ze deden mee in de categorie D-senior. Samen zijn ze een heel sterk team met een hele mooie oefening. Dit hebben ze de jury ook goed duidelijk gemaakt, want dit duo is vierde van Nederland geworden, met maar 0,01 verschil van de nummer 3. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.