Actueel

Fit Boys winnen op De Boekweit

Geplaatst op Sunday 13 May 2018 17:48
  • © Erik Pouls

pinterestmail

Dedemsvaart - SCD’83 had zaterdag wat goed te maken tegen de mannen van Fit Boys gezien de verliespartij in de heenwedstrijd. Ondanks goede inzet lukte het niet op De Boekweit en verloren de Dedemsvaarters met 0-1.

SCD’83 begon goed aan de wedstrijd en genoot derhalve ook van het meeste balbezit tijdens de eerste twintig minuten van de wedstrijd. Het was echter Fit Boys dat in de 23e minuut de 0-1 op het scorebord wist te zetten. Rond de 35e minuut kwam SCD’83 dichtbij de gelijkmaker toen een vrije trap van Martijn Ballast de lat toucheerde, maar deze helaas aan de verkeerde bal wilde kant van het net terecht kwam. Beide teams gingen rusten met een 0-1 stand.

In de rust moest captain Stan Dekker zich wegens een blessure laten vervangen door Ramon Hulleman, die daarmee zijn plek op het middenveld overnam. In de tweede helft was voornamelijk hetzelfde spelbeeld als de eerste helft te zien, namelijk SCD’83 dat de bal had en Fit Boys dat tegen hield. Hoewel SCD’83 het wel probeerde en ook enkele kansen kreeg wilde de bal er gewoonweg niet in. Veelal was het de Beilense keeper die een heuse sta in de weg bleek, maar daarnaast ontbrak het ook aan het nodige geluk aan de kant van SCD’83. Diep in de blessuretijd kreeg SCD’83 via een vrije trap nog een kans op de gelijkmaker, maar ook deze scrimmage werd niet in het voordeel van SCD’83 beslecht waardoor er na het fluitsignaal van de scheidsrechter een 0-1 stand op het bord stond.

Komende zaterdag speelt SCD’83 haar laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen ZZVV uit Zuidwolde. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.