Actueel

Teams Second Dribble presteren naar behoren

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 16:32
  • Teams Second Dribble presteren naar behoren. © Second Dribble

  • Teams Second Dribble presteren naar behoren. © Second Dribble

pinterestmail

Enschede - Zaterdag moesten alle teams van Second Dribble spelen. De U10 speelden alweer hun derde toernooi, ditmaal in Enschede. De eerste wedstrijd stonden ze tegenover een nieuw team, Isala uit Deventer. Dit team was net even te sterk en Second Dribble verloor deze wedstrijd.

De overige drie wedstrijden tegen WSV, Risne Stars en Amical werden met gemak gewonnen. De U12 moesten naar de Kikkers in Borne. Altijd een lastige tegenstander. De spelers streden voor wat ze waard waren. Ondanks het toch wel grote krachtverschil wist de U12 toch nog 26 punten te maken tegen de Kikkers. Uitslag 78-26

De U14 moesten naar Twente Buzzards Hengelo. Ook hier ging het moeizaam ook omdat ze maar met 7 spelers waren. Hoewel Second Dribble beter was kwam dat niet altijd in de score tot uitdrukking. Toch wist de U14 de punten naar Hardenberg mee te nemen. De uitslag  was 50-54. 

Als laatste speelde De U16 thuis tegen BV VUAS uit Dronten. Na een beetje stroeve start nam Second Dribble al gauw het initiatief. En ze gaven het ook niet meer uit handen. Heel geconcentreerd spelend werd VUAS vakkundig aan de kant gezet. Uitslag 62-19.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.