Actueel

Mariënberg verwelkomt nieuwe 'gouden' sponsors

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 14:15
  • Bekmann Elektra en Welink Installatie tekenen contracten bij Mariënberg. © Alfred Dorgelo

pinterestmail

Mariënberg - Afgelopen zaterdag boekte Mariënberg een verdiend gelijkspel tegen voetbalvereniging Hellendoorn. Voorafgaand aan het duel boekte de sponsorcommissie al een dubbele zege.

Bekmann Elektra in Geerdijk en Welink Installatie Hardenberg traden met het ondertekenen van de contracten toe tot de gouden sponsoren van de roodzwarte club die huist op het Westerpark. 

In de bestuurskamer annex sponsorruimte verwelkomde voorzitter Jan Hagedoorn Jo en Johnny Bekmann en namens Welink waren Henk en Arjan Welink aanwezig.

'De sponsorcommissie liet weten bij monde van Klaas Pullen bijzonder blij te zijn dat deze sponsoren, die al jarenlang Mariënberg financieel ondersteunen, nu door het leven gaan als gouden sponsor. Na het ondertekenen van de contracten en de afhandelingen van de plichtplegingen werden de heren bedankt met een bos bloemen voor het thuisfront en keken ze gezamenlijk naar de verrichtingen van het vlaggenschip', aldus Alfred Dorgelo. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.