Actueel

Sc Lutten lijdt opnieuw nederlaag

Geplaatst op maandag 20 maart 2017 16:15
  • © Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Lutten - De opdracht voor Sc Lutten in de wedstrijd tegen Fit Boys uit Beilen was zaterdag duidelijk: proberen de neerwaartse spiraal om te zetten, zodat er weer punten konden worden gewonnen.

Gedurende de eerste zestig minuten van de wedstrijd leek dit ook te lukken. Maar in een paar minuten tijd werd alles anders en liepen de zwartwitten wederom tegen een geflatteerde 4-1 nederlaag aan. In de eerste helft was Sc Lutten de bovenliggende ploeg en was het meest in balbezit, maar wist niet dit niet uit te drukken in doelpunten.

Openingsscore

De rust leek met een brilstand aan te breken, totdat Thorben Scholten voor een opmaat gesneden voorzet zorgde, waaruit Frank Altena met een prachtige kopbal voor de 0-1 zorgde. Na rust kon Sc Lutten niet profiteren van het voordeel. Toch bleven de zwartwitten de bovenliggende partij.

Op een gegeven moment zag scheidsrechter van der Bij een overtreding in een duel net buiten de zestien van Sc Lutten. De gemakkelijk gegeven vrije schop werd feilloos om de muur in het doel van Lars Mulder geschoten. Twee minuten later kreeg Fit Boys een penalty: 2-1. Nog geen drie minuten later werd een strakke voorzet door een aanvaller van Fit Boys op schitterende wijze achter doelman van Lutten gekopt.

Daarna was Lutten volkomen de kluts kwijt en moest zelfs nog een vierde treffer incasseren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.