dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Actueel

CommIT: Samenwerking Bruinsma en Sollie.Comm

Geplaatst op Tuesday 15 January 2019 16:51
  • De samenwerking is nu officieel. © Eigen foto

pinterestmail

Hardenberg - Al bijna twee decennia zijn Sollie.Comm en Bruinsma Kantoor Efficiency actief op het gebied van IT en (tele)communicatie, een sector die razendsnel in beweging is.

De laatste jaren zagen de partijen een duidelijke verandering plaatsvinden, namelijk; dat organisaties steeds vaker de voorkeur uitspreken om de gehele ICT-omgeving onder te kunnen brengen bij één aanspreekpunt.

Per 1 januari hebben de twee bedrijven hun samenwerking geïntensiveerd in het samenwerkingsverband CommIT Groep. Daarmee geven zij invulling aan hun doelstelling om binnen de komende 5 jaar de belangrijkste ICT-dienstverlener te zijn in de regio. CommIT Groep heeft als doel om integrale ICT-oplossingen aan klanten te kunnen leveren. Bedrijven uit de gehele regio hebben daarmee één aanspreekpunt voor hun ICT-omgeving maar profiteren van de kennis en kunde van twee gespecialiseerde bedrijven, met elk hun eigen identiteit en expertises.

’Door goed samen te werken in onze regio, bieden we onze klanten het beste op het gebied van hun IT-omgeving, telecom en internet’, vertelt Gerrit Zandman, directeur bij Bruinsma Kantoor Efficiency. ‘Onze kennis en support worden gebundeld. Dit geeft meer ruimte voor productontwikkeling en het verbeteren van de dienstverlening’. Mark Sollie, directeur van Sollie.Comm noemt de CommIT Groep ‘een logisch gevolg van onze al meer dan 15 jaar durende samenwerking. We bieden de klant nog meer kwaliteit, ontzorging. en de beste oplossingen.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.