dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Actueel

Gezond lekker eten dankzij Slagerij Herman Beukeveld

Geplaatst op donderdag 29 november 2018 15:20
  • Gezond lekker eten dankzij Slagerij Herman Beukeveld. © NDC/ Hans Berkenbos

  • Gezond lekker eten dankzij Slagerij Herman Beukeveld. © NDC/ Hans Berkenbos

pinterestmail

Dedemsvaart - ‘We draaien erg goed’, zegt slager Herman Beukeveld tevreden. ‘Zeker sinds de Julianastraat verbouwd is en we altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur hebben.’

Beukeveld ziet zijn omzet ieder jaar groeien, maar werkt hier ook hard aan. ‘Je moet inspelen op de veranderingen’, zegt hij. ‘Na de economische crisis kiezen meer mensen ervoor om minder uit eten te gaan en juist thuis uitgebreid te gaan koken. Dan kiest men voor een lekker stukje vlees, vaak uit het duurdere segment. Ik merk dat ons aanbod daardoor ook veranderd is. De klant wil een malse biefstuk of entrecote, een dikker stuk buik waarmee men thuis aan de slag gaat.’

MEER OVER DIT ONDERWERP

Lekker recept op internet

De klant komt vaker met specifieke wensen omdat men een lekker recept op internet gevonden heeft. ‘Onze medewerkers kunnen de klanten goed adviseren en vertellen over de achtergrond van het vlees dat wij hier verkopen.’

Alles komt van vaste leveranciers uit de omgeving, zoals het Vechtdal en Twente. ‘Daardoor weten wij, en dus ook de klant, dat we kwaliteit in huis halen. Een eerlijk stuk vlees past bij het gezondere eten waar veel mensen tegenwoordig voor kiezen.’

Informatie over vleesproducten

Omdat er schijnbaar steeds meer mensen komen die gevoelig zijn voor allergenen geeft Slagerij Beukeveld op de website uitgebreide informatie over hun vleesproducten. ‘We hebben dat direct professioneel aangepakt’, zeggen Herman en Anja Beukeveld. ‘Ook daarmee kunnen we ons als specialist onderscheiden.’

Maar ook in het gebruik van zout. Herman Beukeveld: ‘Wij gebruiken OneGrain Zout. Dat is gemaakt van natuurlijke ingrediënten met 40 procent minder natrium waarmee een gezonde bloeddruk behouden blijft.’ Beukeveld gebruikt dit in alle eigen producten. ‘Ook gluten is een aandachtspunt. De klant die glutenvrij moet eten kan dat bij ons aangeven. Wij zorgen er dan voor dat we ’s ochtends, wanneer alles nog ongebruikt en schoon is, direct met de glutenvrije producten aan het werk gaan.’

Goede basis voor de toekomst

Slagerij Herman Beukeveld wil zich als specialist blijven onderscheiden en weet dat er daardoor een goede basis voor de toekomst ligt. ‘We hebben het in ieder geval druk genoeg, zelfs zonder allerlei acties’, lacht Herman.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.