dossiers
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Actueel

Hanny Nieuwenkamp houdt open praktijk

Geplaatst op vrijdag 12 oktober 2018 15:03
  • © Pixabay

pinterestmail

Dedemsvaart / Zuidwolde - Op 16 oktober of 1 november kunnen geïnteresseerden in behandelingen op natuurlijke basis vrijblijvend kennismaken met Hanny Nieuwenkamp.

De kinesioloog en yogatherapeut/-docent laat op deze momenten in gezondheidscentrum ’t Wheemhuus graag zien hoe ze mensen met uiteenlopende klachten kan helpen met energiebehandelingen, voedingsadvies en ontspanningsoefeningen. 

Opgeven kan via hanny.nieuwenkamp@gmail.com of telefoonnummer 06 – 23515287. In haar praktijk in Dedemsvaart en Zuidwolde helpt Hanny Nieuwenkamp mensen, volwassenen maar ook kinderen, met fysieke en mentale klachten, van whiplash tot burn-out, van allergieën tot angsten. Soms is één advies al voldoende en soms zijn meerdere behandelingen nodig. Deze kunnen ook goed met een reguliere behandeling via een huisarts of specialist samengaan.

Hanny Nieuwenkamp: ‘Bij gezondheidsproblemen hoop ik mensen bewust te maken van de manier waarop ze weer fit kunnen worden én blijven. Het lichaam kan namelijk heel veel zelf. Je moet wel weten hoe je naar jouw lichaam kan luisteren. En hoe je de oorzaken van klachten, vaak zijn dat spanningen of trauma’s, kunt opsporen.’ Meer informatie is te vinden op de website hannynieuwenkamp.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.