dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Actueel

Wildkamp verlengt hoofdsponsorschap SC Lutten

Geplaatst op dinsdag 17 juli 2018 14:05
  • © SC Lutten

pinterestmail

Lutten - Voetbalvereniging SC Lutten en technische groothandel Wildkamp zijn al jarenlang aan elkaar verbonden. Het familiebedrijf met 46 vestigingen door heel Nederland heeft het hoofdkantoor sinds 1976 in Lutten en daarom jaren terug besloten om hoofdsponsor te worden van de plaatselijke zwart-witten.

Om de prettige samenwerking een vervolg te geven heeft Gert-Jan de Wilde, algemeen directeur van Wildkamp, een nieuw contract ondertekend in het eigen hoofdkantoor. Hiermee is Wildkamp ook de komende 3 jaar als hoofdsponsor verbonden aan SC Lutten, wat de hechte relatie tussen het bedrijf en de volgend jaar jubilerende voetbalclub nogmaals onderstreept.
In 2019 is het namelijk 60 jaar geleden dat SC Lutten werd opgericht. Onderdeel van het nieuwe contract is een compleet vernieuwd uit- en thuistenue met daarop een subtiele verwijzing naar het jubileum. SC Lutten en Wildkamp gaan de voortgezette samenwerking vol vertrouwen tegemoet en hopen de komende jaren op vele sportieve en zakelijke successen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.