dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Actueel

Matrasconcurrent houdt totale magazijnleegverkoop

Geplaatst op zaterdag 14 juli 2018 11:17
  • Matrasconcurrent bezorgt gratis aan huis © Sjors Hogenhorst

pinterestmail

Slagharen - Matrasconcurrent aan de Coevorderweg Noord in Slagharen houdt een totale magazijnleegverkoop. Bedden en matrassen worden, zo lang de voorraad strekt, tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkocht.

Jan de Vries van Matrasconcurrent vertelt: ‘Het is nu tijd om ruimte te maken in het magazijn, zodat de nieuwe collectie er straks weer bij past.’

Eigen lijn matrassen

Tijdens de magazijnleegverkoop is er bijzondere aandacht voor de eigen lijn matrassen. De Vries: ‘Deze matrassen zijn al een jaar of vier, vijf onderdeel van onze collectie en ze zijn van topkwaliteit. Er komen nieuwe modellen, dus de hele lijn gaat nu de deur uit. De matrassen hebben pocketvering en zijn afgedekt met latex of Nasa traagschuim, wat zorgt voor een zeer comfortabele nachtrust.’

Ook vakantievierders die nog een nieuwe matras voor hun camper of caravan willen aanschaffen kunnen bij Matrasconcurrent terecht. Klanten kunnen tijdens de uitverkoop hun aankopen met de aanhanger of bezorgbus van Matrasconcurrent, geheel zonder kosten, thuis laten bezorgen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.