dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Actueel

Goede service en uitgebreid assortiment bij Hawe Tweewielers

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 08:37
  • Goede service en uitgebreid assortiment bij Hawe Tweewielers. © NDC/ Hans Berkenbos

pinterestmail

Bergentheim – Sinds twee jaar is Hawe Tweewielers gevestigd aan de Stationsweg 53 te Bergentheim. Wie voor het pand staat heeft niet in de gaten over hoeveel ruimte Hawe Tweewielers beschikt. Eenmaal over de drempel wordt duidelijk hoe groot het aanbod aan nieuwe en gebruikte fietsen van diverse merken is.

Wie op zoek is naar een goede transporter, een elektrische fiets of een kinderfiets is in deze winkel aan het juiste adres, terwijl Hawe ook nog eens gespecialiseerd is in snelle fietsen zoals racefietsen en ATB.

Twee winkels

Jolanda Wesselink vertelt meer over het bedrijf dat zij samen met haar man Edwin runt. ‘We zijn in 2006 aan huis begonnen. We komen allebei uit een andere branche, zorg en transport, en hebben gewoon een partij fietsen opgekocht en opgeknapt.’ Inmiddels heeft Hawe Tweewielers twee winkels, te weten in Bergentheim en Bruchterveld en behoort men tot de 50 beste speciaalzaken van Nederland. ‘Maar we hebben geen idee waar we dat aan verdiend hebben’, zegt Jolanda. ‘In het rapport staat dat we een mooie winkel hebben met leuke sfeer en goede service. Maar dat is eigenlijk gewoon zoals we het zelf ook willen hebben. De klant moet een goed gevoel hebben, niet alleen bij onze producten, maar ook bij onze winkel en personeel.’

Persoonlijke hulp

Bij Hawe Tweewielers is het vanzelfsprekend dat de klant snel en goed geholpen wordt. ‘Men is de fiets hooguit een dag kwijt en kan ondertussen gebruik maken van een leenfiets. We hebben gespecialiseerde mensen in de werkplaats die de klant tevens een goed advies voor de aankoop van de juiste fiets kunnen geven.’ Jolanda vindt het lastig om te begrijpen dat mensen een fiets via internet kopen. ‘Als je alle kosten en service bij elkaar optelt, zijn wij waarschijnlijk amper duurder terwijl onze service wel vele malen beter is.’ Desondanks is het druk bij Hawe Tweewielers. Klanten van heinde en verre komen naar de winkel en worden altijd persoonlijk geholpen.

‘Nee kennen we niet, dus ook de klant met een specifieke wens wordt door ons aan het gewenste product geholpen.’ Jolanda geeft aan dat men veel tijd neemt voor de klant. ‘Men heeft vaak al veel gehoord of gelezen, maar bij ons kan men de fietsen uitproberen en ervaren welke fiets het beste bij hen past en die aanschaffen.’ Dat is momenteel helemaal gunstig want Hawe Tweewielers verkoopt momenteel, in voorraad aanwezige, fietsen en accessoires met een flinke korting. ‘De actie was bedoeld tot en met 7 juli, maar is wegens groot succes verlengd tot en met 14 juli.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.