dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Actueel

Matrasconcurrent maakt ruimte

Geplaatst op vrijdag 6 juli 2018 14:56
  • Matrasconcurrent. © Sjors Hogenhorst

pinterestmail

Slagharen - Matrasconcurrent aan de Coevorderweg Noord in Slagharen houdt vanaf nu een totale magazijnleegverkoop.

Iedereen kan er terecht voor een nieuw matras of voor een heel nieuw bed. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs, maar zolang de voorraad strekt.

Jan de Vries van Matrasconcurrent vertelt over de leegverkoop: ‘Zo tegen de zomer is het tijd om ruimte te maken in het magazijn, zodat de nieuwe collectie er straks weer bij past. Die ruimte hebben we hard nodig, daarom bieden we nu hoge kortingen.’

Eigen lijn matrassen

Tijdens de magazijnleegverkoop is er bijzondere aandacht voor de eigen lijn matrassen. De Vries: ‘Deze matrassen zijn al een jaar of vier, vijf onderdeel van onze collectie en ze zijn van topkwaliteit. Er komen nieuwe modellen, dus de hele lijn gaat nu de deur uit. De matrassen hebben pocketvering en zijn afgedekt met bijvoorbeeld latex of Nasa traagschuim, wat zorgt voor een zeer comfortabele nachtrust.’

Ook vakantievierders die nog een nieuwe matras voor hun camper of caravan willen aanschaffen kunnen bij Matrasconcurrent terecht. Vanwege de grote diversiteit aan maten is het echter raadzaam om er snel bij te zijn.

Kosteloos thuis brengen

Speciaal voor de gelegenheid kunnen klanten hun nieuwe aankoop kostenloos met de aanhanger of bezorgbus van Matrasconcurrent naar huis brengen. Laten bezorgen kan in overleg.

Matrasconcurrent heeft koopavond op donderdag. Op maandag en dinsdag is de winkel gesloten.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.