dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Actueel

Peters Hout- & Bouwmaterialen in Slagharen houdt open dag

Geplaatst op Thursday 28 June 2018 13:35
  • Peters Hout- & Bouwmaterialen houdt zaterdag 30 juni een open dag. © Peters Hout- & Bouwmaterialen

pinterestmail

Slagharen - Er is in de achterliggende paar jaar veel veranderd bij Peters Hout- & Bouwmaterialen in Slagharen. Aan de Coevorderweg Noord 16 is een enorme bouwshop gerealiseerd om alle producten die Peters in het assortiment heeft, een plek te geven.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de showroom op de bovenverdieping. Dat moet ook wel, want zaterdag 30 juni is er een open dag voor belangstellenden.

‘Dat is een ideaal moment om eens een kijkje te nemen in onze winkel, de drive-in magazijnen, langs de nieuwste sierbestrating en over ons hele terrein’, zeggen Bart Somsen en Marcel Bakker. De bezoekers zijn zaterdag 30 juni van 10.00 tot circa 17.00 uur van harte welkom.

Een ware metamorfose

Door de nieuwbouw van het nieuwe pand met daarin de bouwshop, showroom en kantoren heeft het bedrijf een ware metamorfose gehad. ‘We kunnen zowel de particulier als de professionele bouwer nu nog beter helpen’, vertelt Marcel Bakker. ‘Iedereen kan bij ons terecht en wordt vakkundig geholpen’. De beide heren benadrukken dat de laagdrempeligheid en toegankelijkheid, die altijd al kenmerkend was voor Peters, nog altijd van toepassing zijn. ‘De klanten kunnen ons om advies vragen bij elke klus waar men mee bezig is. Daarnaast kan men in onze uitgebreide showroom ideeën opdoen voor de (her)inrichting van hun huis.’

Op de bovenverdieping staan diverse voorbeelden van badkamers en is een uitgebreide presentatie van vloer- en wandtegels. Ook is er in de showroom een afdeling voor de kozijnen, gevelbekleding en dakpannen. De klant kan kiezen uit vele honderden soorten stenen voor de bouw van een woning.

Opschaling

De opschaling van het bedrijf is niet onopgemerkt gebleven. Peters Hout- & Bouwmaterialen richt zich zowel op de aannemers als de zzp’ers en particulieren. ‘De klanten komen uit een steeds groter wordende regio. Zij kunnen hier direct voor de deur parkeren en zelfs met de aanhanger of bus door de drive-in magazijnen rijden om de materialen in te laden.’ Om alle klanten goed te kunnen helpen is het personeelsbestand sinds 2016 van negen naar zeventien medewerkers gegroeid.

Peters Hout- & Bouwmaterialen is dagelijks geopend van 7.00 tot 17.15 uur en op zaterdag van 7.30 tot 12.00 uur. Naast een winkel met uitgebreid aanbod beschikt Peters over een webshop. ‘Ook die wordt binnenkort geheel vernieuwd.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.