dossiers
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Actueel

Bos Bedden Droombedden breidt aandeel bad- en bedtextiel uit

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 18:19
  • © Frank Brinkman

pinterestmail

Nieuwleusen - Bij Bos Bedden is men druk bezig om de hele winkel op te frissen en een moderne uitstraling te geven. De benedenverdieping is voorzien van nieuw laminaat. ‘Dat was een flinke klus, maar in die tijd is ook het complete assortiment van Eastborn vernieuwd en hadden we de ruimte om de vloer aan te pakken’, zegt eigenaar Lubertus Talen.

Naast talloze nieuwe modellen bedden en boxsprings heeft Bos Bedden ook de collectie bad- en bedtextiel flink uitgebreid. ‘Het is een mooie collectie geworden’, vindt Talen. ‘De klant heeft bij ons nu een ruime keuze in bedden en in bijbehorend textiel. Dankzij de veel grotere collectie kunnen we onze klanten nu een nog completer pakket bieden.’

Voor Bos Bedden is het belangrijk om te blijven vernieuwen. ‘Daardoor trekken we nieuwe klanten aan. Dat is nodig, want gemiddeld gaat een matras tien tot vijftien jaar mee. Klanten die net een nieuw bed gekocht hebben zie je daardoor de eerste jaren niet weer. Althans niet voor de grote aankopen, maar wellicht wel voor het textiel. We moeten gevonden worden door onze (potentiële) klanten en zijn daardoor erg actief op sociale media en clubsponsoring’, aldus Talen. De klant die bij Bos Bedden binnenkomt heeft via de website al veel informatie kunnen krijgen, maar krijgt bij Bos Bedden persoonlijk advies en de tijd om het juiste bed, boxspring of textiel aan te schaffen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.