dossiers
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Actueel

Boertjes wordt Mijnheer Makelaars!

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 15:15
  • © Mijnheer Makelaars

pinterestmail

Dedemsvaart - Vanaf mei 2018 verandert de naam Boertjes Makelaardij Dedemsvaart in Mijnheer Makelaars. Bijna vier jaar geleden nam Pier Mijnheer het bekende en vertrouwde makelaarskantoor in Dedemsvaart over van Harry Boertjes, die een makelaarskantoor in Staphorst heeft. Nu is het tijd geworden voor een naamsverandering waardoor de consument duidelijkheid krijgt. ‘We zijn blij met onze nieuwe naam met bijbehorende moderne huisstijl en website. Ons enthousiaste en deskundige team hecht veel waarde aan een tevreden klant. De lijnen binnen ons kantoor zijn kort waardoor we elkaar en onze klanten goed op de hoogte kunnen houden. Bij ons kun je rekenen op deskundig en objectief advies, persoonlijke begeleiding en onze maximale inzet’, laat Pier Mijnheer weten.

Hij somt de voordelen van Mijnheer Makelaars nog eens op. ‘Met advies van begeleiding van Mijnheer Makelaars bieden wij de klant veel voordelen. Allereerst zekerheid, want men maakt gebruik van de juiste experts. Daarnaast gemak, want wij begeleiden van A tot Z. en bieden door de inzet van onze ruime kennis en ervaring ook het beste resultaat. Tot slot vertrouwen : ‘We maken duidelijke afspraken en communiceren op heldere wijze met onze klanten.’ De dienstverlening van Mijnheer Makelaars is uitgebreid. Of zoals men zelf zegt: ‘Neem voor de verkoop, aankoop, of verhuur van je woning en andere diensten zoals taxaties, planschadevergoeding, financieel- en energielabel-advies contact met ons op via tel. 0523 - 61 24 74 of via www.mijnheermakelaars. nl.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.