dossiers
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Actueel

Dubbele paasshow bij Lubbers Meubelen

Geplaatst op donderdag 29 maart 2018 14:36
  • © Hans Berkenbos

pinterestmail

Dedemsvaart - Voor de familie Lubbers van de gelijknamige meubelzaak in Dedemsvaart wordt het een drukke tweede paasdag. Niet alleen in de winkel in Dedemsvaart, maar ook in de nieuwe Outlet te Coevorden wordt van 11.00 tot 17.00 uur een paasshow gehouden.

Jordy Lubbers vertelt er meer over. ‘In Coevorden hebben we vanaf november 2017 onze outlet winkel aan De Krimweg 20. Deze winkel is in de plaats gekomen van Ommen en is ruim drie keer zo groot. In deze winkel hebben we vooral partijen meubelen tegen zeer scherpe prijzen waarvan het merendeel direct na aankoop meegenomen worden.’ Jordy benadrukt dat het allemaal nieuwe meubelen zijn.

High class

Wie meer te besteden heeft of kiest voor moderne meubelen van de beste kwaliteit kan terecht aan het Rheezerend 132 in Dedemsvaart. ‘Hier hebben we meer high class meubelen’, vervolgt Jordy. ‘Zo zijn wij XXL dealer van Urban Sofa. Om die kwalificatie te krijgen moet je jaarlijks een groot aantal van deze banken verkopen.’ De banken zijn maatwerk en in diverse stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar. ‘Omdat het maatwerk is zit er wel een levertijd op, maar dan krijgt de klant wel de bank die bij hem past.’

Wat Jordy Lubbers ook graag onder de aandacht wil brengen is de uitgebreide keuze in bedden, boxsprings en matrassen. ‘Op onze bovenverdieping kan de klant een goede keuze maken. We hebben deze afdeling compleet nieuw ingericht waardoor de producten nog beter tot hun recht komen.’ Ook op deze afdeling geldt waar Lubbers Meubelen sterk in is, namelijk uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.