dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Actueel

Odink Zonwering viert 25-jarig bestaan

Geplaatst op woensdag 7 maart 2018 09:59
  • © NDC/ Hans Berkenbos

pinterestmail

Hardenberg - Het is 25 jaar geleden dat Odink Zonwering werd opgericht. Reden genoeg voor Andries en Elvera Odink om feest te vieren met hun klanten en leveranciers. Dat doen zij op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart van 10.00 tot 20.00 uur.

De vorig jaar volledig vernieuwde showroom zal de uitgebreide mogelijkheden van Odink Zonwering weer tonen. Vertegenwoordigers van diverse merken zijn aanwezig om de producten nader toe te lichten en geven de hele dag door demonstraties.

Vol met gasten

‘Het zou mooi zijn wanneer het net zo druk wordt als vorig jaar’, lacht Andries bij de herinnering aan de heropening van de showroom. ‘Ik dacht op een gegeven moment dat iemand continu aan de deur zat waardoor de bel ging, maar toen ik de showroom binnenkwam stond het helemaal vol met gasten. Geweldig.’ Ondanks de drukte heeft iedere belangstellende zijn vragen kunnen stellen en zelfs zijn er bestellingen afgerond. ‘Iedereen hielp een handje mee. Zelfs vertegenwoordigers stonden de wensen van de klanten op te nemen. We zijn blij met de goede samenwerking die we met hen hebben.’

In de afgelopen 25 jaar is er veel veranderd. In de beginjaren waren het vooral de schermen met handmatige bediening die goed verkocht werden. Tegenwoordig is praktisch alles elektrisch en zelfs met de telefoon te bedienen.

Assortiment is uitgebreid

‘Ook de oudere generatie vindt dat geweldig’, zegt zoon Michel Odink. Hij heeft de diverse producten zien veranderen qua techniek en materialen. Ook het eigen assortiment is flink uitgebreid en tegenwoordig richt Odink Zonwering zich ook op carports, beveiliging en domotica, waarvan die laatste activiteit volgens Andries Odink nog wel wat beter onder de aandacht mag komen.

‘Wat niet veranderd is, is de kwaliteit die wij onze klanten garanderen en onze uitgebreide service. Als er wat met het product of de levering is zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat het goed wordt opgelost.’ Wie meer wil weten over het ruime aanbod van Odink Zonwering, gevestigd aan de Koningsspil 43 te Hardenberg, is welkom op de feestelijke open dagen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.