dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Actueel

Eye Wish Opticiens verhuist naar Julianastraat-Zuid

Geplaatst op woensdag 7 maart 2018 21:42
  • © Rosanne Klein, Joop Morsink en Dianne van Duren zien uit naar de nieuwe locatie - foto Hans Berkenbos

pinterestmail

Dedemsvaart - Eye Wish Dedemsvaart gaat het winkelpand aan de Julianastraat 87 verlaten en verhuist naar het drukker bezochte winkelgebied Julianastraat-zuid.

De huidige winkel gaat op 13 maart dicht, maar Eye Wish blijft tot de opening van de nieuwe winkel op 21 maart wel bereikbaar voor spoedgevallen.

Er wordt hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe winkel in het voormalige pand van Unique Collection op de hoek van de Julianastraat en Marktstraat. ‘Met de nieuwe locatie zitten we dichtbij het bruisende winkelhart van het dorp., zegt Joop Morsink, de nieuwe eigenaar.’

Met de verhuizing verwacht Eye Wish niet alleen de bestaande klanten nog beter en gemakkelijker te kunnen bedienen, maar ook nieuwe klanten aan te trekken. ‘Door de perfecte zichtlocatie willen we meer mensen onze dienstverlening en onze brillencollectie laten zien.’ Het assortiment zal net zo compleet zijn als op de huidige locatie, maar door de vorm van de winkel kan het volgens Morsink ruimer gepresenteerd worden.

‘De winkel is qua oppervlakte vergelijkbaar met wat we nu hebben. De oogmeetruimtes en werkplaats worden nu efficiënt bij elkaar geplaatst. Onze werkplaats komt voor een van de ramen zodat men kan zien hoe er bij Eye Wish nog op ambachtelijk wijze gewerkt wordt.’ De klanten reageren positief op de verhuizing. ‘Op de nieuwe plek zijn we beter bereikbaar voor oudere mensen die toch al in het centrum van het dorp moeten zijn.’

Regiomanager

Vanaf 1 maart is de Dedemsvaartse ondernemer, samen met compagnon Harry Bijker, franchisenemer van Eye Wish. Bijker kent de Eye Wish formule goed aangezien hij daar 10 jaar als regiomanager heeft gewerkt. Bijker was docent van Joop op de optiekopleiding van Deltion College te Zwolle.

Joop heeft zeer ruime ervaring in de optiekbranche en kan daarom een zeer gedegen advies geven. Rosanne Kleis is één van de vertrouwde gezichten. Daarnaast zal Dianne van Duren het team ook komen versterken.

‘Onze klanten vinden het prettig door vast personeel geholpen te worden. Een vakkundige oogmeting en een advies voor een goed passend montuur zijn daarin belangrijke zaken.’ Joop is er van overtuigd dat het team, vanwege de gevolgde opleidingen en trainingen, de klant technisch beter en breder kan helpen dan voorheen.

Gezondheid van de ogen

‘Wij kijken ook naar de gezondheid van de ogen. Bij ouderen is er nog wel eens sprake van beginnende staar of glaucoom. We kunnen hier een screening doen voor de oogarts, omdat we de kennis in huis hebben. Door de laagdrempeligheid van onze winkel kunnen we oogzorg toegankelijker maken.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.