dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Actueel

Bert Weever uitgeroepen tot Havenondernemer van het jaar 2017

Geplaatst op dinsdag 6 februari 2018 20:54
  • Bert Weever. © Twitter / Zwolle Business

pinterestmail

Regio - Bert Weever is uitgeroepen tot Havenondernemer van het Jaar 2017. Dit werd dinsdagavond 6 februari bekendgemaakt tijdens het tweede Havendiner van de Regio Zwolle.

Dit jaarlijks terugkerende evenement organiseert Port of Zwolle in samenwerking met PEC Zwolle en Regio Zwolle United.

Weever kreeg de award uitgereikt door Bert Boerman, gedeputeerde Provincie Overijssel en René de Heer, wethouder economie van de gemeente Zwolle. 

Met deze eervolle titel volgt hij Remko Germeraad op. Germeraad, van Alumax Boats uit Meppel, was havenondernemer van 2016. Hij zat dit jaar in de jury. 

De jury ziet in Bert Weever een ambassadeur voor de regio én voor de logistieke sector. Als directeur-eigenaar van Graansloot  bv in Kampen en met een deelneming in de IJssel Delta Terminal is Bert Weever een havenman pur sang en heeft hij lef om te investeren en te innoveren. Met de bedrijven Graansloot en IJssel Delta Terminal stimuleert hij het efficiënt en duurzaam vervoeren van bulkgoederen en containers over water en weg. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.