dossiers
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Actueel

Gezondheidscentrum Rollepaal informeert over de In Balans training

Geplaatst op donderdag 1 februari 2018 11:46
  • Gezondheidscentrum ‘Rollepaal' © Eigen foto

pinterestmail

Dedemsvaart - Gezondheidscentrum Rollepaal houdt op woensdag 7 februari een In Balans informatie avond. Als je ouder wordt en je wilt zelfstandig dingen kunnen blijven doen, is het belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt met je lichaam.

Wie goed in balans is, is zekerder van zichzelf. Met de In Balans training kun je een flinke verbetering van spierkracht en evenwicht bereiken. Daarmee wordt de kans om te vallen kleiner. Deelname aan In Balans maakt dat je letterlijk steviger in de schoenen staat. Bovendien verbetert je algehele conditie. In Balans is een groepscursus van drie maanden. Je traint twee keer per week 1 uur. I. De In Balanstraining wordt door een speciaal hiervoor opgeleide fysiotherapeut gegeven. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de cursuskosten als u aanvullend verzekerd bent. Zilveren Kruis vergoedt de gehele training vanuit het Extra Vitaal Pakket. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Voor vragen of aanmelding: Gezondheidscentrum Rollepaal, telefoon 0523-611283.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.