dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
ignore touch
15-02-2019 om 15:24
Zwolle - Vanaf 17 februari serveert Panorama restaurant De Koperen Hoogte elke zondag een luxe brunch op 55 meter hoogte. De luxe brunch zal bestaan uit een soep van chef die wordt uitgeserveerd aan tafel, een heerlijk brunchbuffet met onder andere verschillenden broodsoorten, salades, warme en koude vlees- en visgerechten, zoetigheden en een grand dessert als afsluiting.
ignore touch
13-02-2019 om 12:52
Dedemsvaart - Toen Robert Prins vorig jaar de keuze had wanneer hij zijn sportzaak aan de Julianastraat wilde openen was het verleidelijk om pas dit jaar open te gaan. ‘Dan had ik vanaf de eerste dag een volledige collectie gehad’, zegt Prins.
ignore touch
( Advertorial )
Een hele bekende naam in de textielbranche is M.G. van Meel. Door het hoogwaardige maar betaalbare textiel en ondergoed is dit bedrijf sinds 1953 uitgegroeid tot groothandel in textiel. Toch is M.G. van Meel opvallend modern: de kledingcollecties zijn verantwoord en duurzaam. Dit terwijl de designs fris en modern zijn en het draagcomfort is optimaal.
ignore touch
( Advertorial )
Steeds meer mensen beginnen met een moestuin in het voorjaar. Want het is inspirerend om al vanaf het begin van het jaar je eigen groenten te zien groeien. Met een goede aanpak en de juiste zaden is het resultaat ernaar: deze groenten zijn veel smaakvoller en bovendien onbespoten.
ignore touch
01-02-2019 om 08:38
Dedemsvaart - ‘Het is echt heel druk’, zegt Daniël Fieten van Fieten Glas Dedemsvaart. ‘Dat zou je misschien niet denken in deze koude periode van het jaar, maar het glas is bijna niet aan te slepen.’ Dat de levertijd daardoor iets langer is dan anders is logisch, maar Fieten Glas kan nog steeds binnen 5 à 6 weken het juiste glas leveren.
ignore touch
31-01-2019 om 14:10
Balkbrug - Tanja Redder heeft in 2018 Redder Advies opgericht. Met haar eigen bedrijf wil zij haar klanten helpen om de financiën op orde te krijgen en te houden. ‘Ik heb een breed takenpakket’, vertelt Tanja. ‘Ik ben tussenpersoon voor hypotheken, pensioenen en uitvaart- en overlijdensverzekeringen.
ignore touch
30-01-2019 om 16:55
Lutten - Autoservice Dekker, gevestigd aan de Zwarte Dijk 34f in Lutten, beschikt over een moderne werkplaats die uitgerust is met geavanceerde apparatuur. ‘Door deze faciliteiten kunnen we iedere klus aan’, vertelt eigenaar Erwin Dekker. ‘Wij zijn een garage voor ieder merk auto.’
ignore touch
29-01-2019 om 08:27
Dedemsvaart - Bouwmarktorganisatie Formido verdwijnt dit jaar als merk. Dat heeft ook gevolgen voor de winkel in Dedemsvaart waar Martin Lukassen nu nog de scepter zwaait.
ignore touch
( Advertorial )
Met een eigen werkblad of aanrechtblad heeft u een perfecte oplossing. U gebruikt uw ruimte optimaal en ook de stijl sluit perfect aan. Daarnaast geeft het voldoening om zelf een werkblad of aanrechtblad te monteren, niet in de laatste plaats door al het geld dat u hiermee bespaart. U kiest het beste hout uit en u zorgt voor een volwaardige afwerking.
ignore touch
24-01-2019 om 16:43
Dedemsvaart - René Starke, eigenaar van Starke Installatietechniek Balkbrug, kijkt reikhalzend uit naar de officiële opening van zijn nieuwe onderkomen aan de Kelvinstraat in Dedemsvaart.
ignore touch
23-01-2019 om 17:39
Ommen - Wereldrestaurant de Lindenberg in Ommen bestaat vijf jaar. Dat wordt al enige maanden op grootse wijze gevierd met onder meer maandelijks een prachtige prijs.
ignore touch
( Advertorial )
Rood is de kleur van onder andere liefde, status, macht, moed en passie. Rood roept emotie op en is daarom de ideale kleur voor een loper bij een feestelijke gelegenheid. Een rode loper wordt al zo lang als wij ons kunnen herinneren ingezet tijdens evenementen en partijen.
ignore touch
21-01-2019 om 16:08
Slagharen - Slagharense ondernemers kwamen vorige week bij elkaar om te toosten op het nieuwe jaar, maar ook om de trekking te verrichten van de decemberactie. Zeventien ondernemers deden mee aan de actie en er was een prijzenpot van ruim 2.700 euro met in totaal bijna 110 prijzen.
ignore touch
17-01-2019 om 08:42
Nieuwleusen - Het zijn drukke tijden voor Bos Bedden Nieuwleusen. Tijdens de kerstvakantie hebben heel veel klanten al een kijkje in de grote winkel aan de N377 Den Hulst genomen. ‘We werkten in die periode met een maximaal aantal adviseurs’, legt Lubertus Talen uit.
ignore touch
16-01-2019 om 13:38
Balkbrug - Bouwina Harthoorn is zeer positief wanneer zij het heeft over de plek die Atlas Sport in Balkbrug heeft verworven. ‘Er zit een stevige stijgende lijn in ons ledenbestand. Die groei blijft doorgaan en we hebben inmiddels al drie keer zoveel leden als toen we in oktober 2017 begonnen.’
ignore touch
15-01-2019 om 16:51
Hardenberg - Al bijna twee decennia zijn Sollie.Comm en Bruinsma Kantoor Efficiency actief op het gebied van IT en (tele)communicatie, een sector die razendsnel in beweging is.
ignore touch
13-01-2019 om 10:07
Dedemsvaart - Samen met alle vrijwilligers heeft Petra van der Wal hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe, tijdelijke winkel van Chances 4 Children.
ignore touch
( Advertorial )
Steeds vaker ontstaan er juridische conflicten bij het re-integratietraject van een werknemer. Werknemers en werkgevers kunnen het dan niet eens worden over het traject.
ignore touch
22-12-2018 om 12:31
Coevorden - Wie vanuit het westen Coevorden binnenrijdt kan het niet missen, de grote winkel van Lubbers Outlet. De gele vlaggen hangen vrolijk wapperend voor de voorgevel. Maar komend vanuit het centrum valt de winkel helemaal op dankzij het enorme spandoek.
ignore touch
19-12-2018 om 14:37
Slagharen – De verhuizing vanuit het centrum van Slagharen naar de huidige locatie bij de rotonde richting Dedemsvaart of Hardenberg is voor Shell Tholen een goede stap geweest. ‘Op de oude locatie konden we niet uitbreiden, ook stond het verkeer bij het sluiten van het park altijd vast’, zegt Eric Tholen.