dossiers
Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. In dit doss...
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
ignore touch
( Advertorial )
We hebben het allemaal nodig: vakantie. Op vakantie komt u tot rust. Lichaam en geest krijgen de kans om weer op te laden zodat u daarna weer met frisse moed er tegenaan kunt. Een vakantie hoeft niet perse een langere periode te zijn. Een korte vakantie kan net zo goed effectief zijn om tot rust te komen.
ignore touch
( Advertorial )
Als je niet niet of nauwelijks kunt spreken door bijvoorbeeld niet-aangeboren hersenletsel of een ernstige verstandelijke beperking kan logopedie uitkomst bieden. In Nederland hebben ruim 600.000 mensen hulp nodig bij het communiceren. Om te kunnen communiceren met de mensen in hun omgeving maken zij gebruik van communicatiehulpmiddelen. Want dat communicatie belangrijk is, weten we allemaal.
ignore touch
05-04-2018 om 17:16
Dedemsvaart - Voor de NVM-makelaars is het aanstaande zaterdag een drukke dag. Dan wordt namelijk de Open Huizen Dag gehouden.
ignore touch
( Advertorial )
Hoe vaak ben jij al verhuisd in je leven? Twee, drie, of vier keer? Dat is helemaal niet gek. Sinds de crisis in 2008 verhuizen we namelijk weer volop: in 2016 wisselden bijna 1,8 miljoen mensen van woning volgens cijfers van het CBS. Is 2018 jouw jaar en ga je binnenkort verhuizen? Wij voorzien je graag van een drietal slimme verhuistips.
ignore touch
29-03-2018 om 14:36
Dedemsvaart - Voor de familie Lubbers van de gelijknamige meubelzaak in Dedemsvaart wordt het een drukke tweede paasdag. Niet alleen in de winkel in Dedemsvaart, maar ook in de nieuwe Outlet te Coevorden wordt van 11.00 tot 17.00 uur een paasshow gehouden.
ignore touch
28-03-2018 om 14:39
Nieuwleusen - - Bos Bedden heeft dit voorjaar veel nieuwe producten in het assortiment. ‘Om die allemaal voor de Paasshow een plekje te geven in de winkel wordt nog flink doorwerken’, lacht Wernald Stegeman, ‘maar het gaat ons absoluut lukken. Tweede Paasdag hebben wij een extra koopdag van 11.00 tot 17.00 uur en dan zijn alle nieuwe artikelen te bewonderen.’
ignore touch
( Advertorial )
In 2050 is er vermoedelijk meer kunststof dan vis in de oceanen te vinden, dat meldt NU.nl deze week. De plasticproductie wereldwijd zou in de afgelopen halve eeuw, vertwintigvoudigd zijn blijkt uit onderzoek van de Ellen MacArthur Foundation.
ignore touch
( Advertorial )
Het is alweer maart. Hoe staat het met jouw voornemen om gezond te gaan eten? Ben je nog steeds goed bezig of kun je nog wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Gelukkig verschijnt er met regelmaat een kookboek of een nieuw foodblog boordevol verse recepten zodat je je gezonde eetpatroon voort kunt zetten.
ignore touch
( Advertorial )
Oerdegelijke en authentieke materialen zullen het in 2018 gaan maken. De industriële trend die vooral binnenshuis heerst, breidt zich langzamerhand uit naar de tuin. Oud gebakken klinkertjes en ruw houten materialen voor terras en veranda zijn helemaal hip.
ignore touch
( Advertorial )
Heb je ooit gehoord van ‘factoring’? Als ondernemer kun je hier veel profijt van hebben. Nooit meer wachten op betalingen van klanten, geen kredietrisico’s lopen en een verzorgd debiteurenbeheer hebben. Dan houd je pas echt ruimte en tijd over om jouw ambities waar te maken.
ignore touch
24-03-2018 om 17:05
Dedemsvaart - Na een periode van zo’n twintig jaar verhuist Snackbar Karst van De Markt naar de Julianastraat. In het voormalige pand van Gall & Gall komt niet alleen een nieuwe keuken, maar ook een groot aantal zitplaatsen voor de gasten.
ignore touch
23-03-2018 om 17:05
Dedemsvaart - Nuvelstijn Mode is geopend onder grote belangstelling van het publiek. Na vele maanden is de winkel klaar.
ignore touch
23-03-2018 om 12:16
Dedemsvaart – Op de oude locatie van het Vechtdal College in Dedemsvaart wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een zestal patiowoningen.
ignore touch
( Advertorial )
Een sieraad wordt vaak gegeven bij een bijzonder moment. Is er een speciale gelegenheid waarbij je een geliefd persoon in je leven wilt verrassen of bedanken, dan is een sieraad heel gepast.
ignore touch
22-03-2018 om 12:14
Dedemsvaart - De hoek Marktstraat-Julianastraat krijgt een geheel nieuw aanzien door de verhuizing van Eye Wish Dedemsvaart naar het winkelhart van het dorp. De verhuizing is achter de rug en het team is helemaal klaar voor de opening, dinsdag 21 maart.
ignore touch
21-03-2018 om 12:13
Ommen – Wie met de Paasdagen wil eten bij Wereldrestaurant De Lindenberg doet er goed aan om vroegtijdig te reserveren. ‘We hebben al heel wat reserveringen binnen’, zegt de heer Jiansen Su, ‘maar er is nog altijd plaats voor mensen die nu nog een beslissing moeten nemen.’
ignore touch
( Advertorial )
De geboorte van een kind is belangrijk. Maar ook trouwen behoort tot de mooiste dagen in je leven.
ignore touch
( Advertorial )
Ooit gehoord van ‘factoring’? Als ondernemer kun je hier veel profijt van hebben. Nooit meer wachten op betalingen van klanten, geen kredietrisico’s en een verzorgd debiteurenbeheer.
ignore touch
08-03-2018 om 10:01
Dedemsvaart - Zes jaar na het vertrek van Jan Pas Schoenen keert de winkel terug naar Dedemsvaart. Niet met een eigen winkel, maar een deel van het assortiment van Jan Pas zal te vinden zijn in de nieuwe winkel van Nuvelstijn Mode.
ignore touch
07-03-2018 om 21:42
Dedemsvaart - Eye Wish Dedemsvaart gaat het winkelpand aan de Julianastraat 87 verlaten en verhuist naar het drukker bezochte winkelgebied Julianastraat-zuid.