dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
ignore touch
20-02-2018 om 12:18
Hardenberg - Specsavers Hardenberg spaarde in 2017 een bedrag van 1338.65 euro bij elkaar voor stichting Still. De donatie zal ten goede komen aan de families waar deze organisatie zich voor inzet. Deze week werd de cheque aan het lokale initiatief overhandigd.
ignore touch
( Advertorial )
Werkstress is beroepsziekte nummer 1, dat meldt onderzoeksinstituut TNO afgelopen maand. Het blijkt dat vooral werkenden in het onderwijs, de industrie en de sector gezondheid en welzijn stressklachten ervaren.
ignore touch
( Advertorial )
Geen zin om de kou in te moeten om je haardhout te pakken? Het is best fijn om een opslag binnenshuis hebben. Je haardhout blijft beter droog dan bij een buitenopslag. En je kunt lekker behaaglijk binnen blijven.
ignore touch
10-02-2018 om 12:50
Dedenmsvaart - 'Goh, dit is eigenlijk wel heel lekker.' Tom en Carina Geuke horen het wekelijks van hun gasten, die verbaasd zijn over zoveel smaak en kleur op hun bord.
ignore touch
06-02-2018 om 20:54
Regio - Bert Weever is uitgeroepen tot Havenondernemer van het Jaar 2017. Dit werd dinsdagavond 6 februari bekendgemaakt tijdens het tweede Havendiner van de Regio Zwolle.
ignore touch
01-02-2018 om 11:46
Dedemsvaart - Gezondheidscentrum Rollepaal houdt op woensdag 7 februari een In Balans informatie avond. Als je ouder wordt en je wilt zelfstandig dingen kunnen blijven doen, is het belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt met je lichaam.
ignore touch
( Advertorial )
Bent u op zoek naar het perfecte pyjama-assortiment? Stoere pyjama’s voor de jongens en lieve, zoete pyjama’s voor de meisjes? Fun2Wear biedt een volledig assortiment waarin de collecties regelmatig wisselen, maar waarbij de echte toppers blijven.
ignore touch
( Advertorial )
Heb jij coeliakie? Dan kunnen etentjes bij vrienden of in een restaurant een ware uitdaging zijn. Zeker wanneer de diagnose net bij je gesteld is. Je weet zelf nog nauwelijks hoe je glutenvrij kunt eten, laat staan je familie en vrienden.
ignore touch
( Advertorial )
U denkt er wellicht liever nog even niet aan, maar vroeg of laat komt het op uw pad: de verdeling van een nalatenschap. Dit proces begint met het testament, waarin staat wie de erfgenamen staan en welk deel zij krijgen.
ignore touch
23-01-2018 om 16:52
Dedemsvaart - Dat Wilco Nuvelstijn met Oosterom Mode gaat verhuizen van de Julianastraat naar De Markt is bij iedereen wel bekend.
ignore touch
23-01-2018 om 15:16
Hardenberg - De gasten van vakantiepark De Kleine Belties in Hardenberg hebben maar liefst 6500 euro in het afgelopen jaar voor Mercy Ships opgehaald.
ignore touch
( Advertorial )
Het is winter, maar het weer is verre van winters. Waarschijnlijk denkt u bij het huidige weerbeeld niet meteen aan barbecuen. De barbecue of de buitenkeuken staat vast al enige tijd binnen in de schuur.
ignore touch
( Advertorial )
We gaan massaal weer naar de sportschool en gezond eten heeft prioriteit nummer één. Althans, dat zijn de goede voornemens van velen voor het nieuwe jaar en we houden ze meestal maar kort vol.
ignore touch
( Advertorial )
De barre wintertijd met hevige sneeuwval in Frankrijk is inmiddels gepasseerd. Het boekingsseizoen is van start gegaan.
ignore touch
( Advertorial )
Lage arbeidsproductiviteit, ziekteverzuim, ontevreden medewerkers en conflictsituaties zijn een paar voorbeelden waar werkgevers tegenaan lopen. Het gevolg van deze personele risico’s zijn hoge personeelskosten.
ignore touch
17-01-2018 om 07:17
Rheeze - De eigenaren en medewerkers zijn er maar wat trots op: familiecamping De Belten heeft een gouden Zoover Award gekregen.
ignore touch
16-01-2018 om 17:05
Hardenberg - Het centrum van Hardenberg is een nieuwe ondernemer rijker. Sushi’n go ging van start aan het Klepperplein. De eigenaren zijn Henry Lee en Donn Olde-Kalter. De respons was al gelijk na de opening verrassend groot.
ignore touch
16-01-2018 om 13:48
Ommen - Vakantiepark Beerze Bulten is door de Duitse ADAC verkozen tot Superplatz 2018, de hoogste Duitse camping onderscheiding.
ignore touch
13-01-2018 om 11:34
Emmen / Coevorden / Hardenberg - De tweede editie van Be Orange, het inspiratie- en kennisevent voor ondernemers, vindt 17 en 18 januari plaats in het Hampshire Hotel in Emmen.
ignore touch
10-01-2018 om 08:23
Hardenberg / Zwolle - Vrieling Adviesgroep en De Graaf van Vilsteren zijn een samenwerking aangegaan om de klanten in Zwolle optimaal te kunnen bedienen. De Graaf van Vilsteren heeft zijn verzekeringen overgedragen aan Vrieling Adviesgroep.