dossiers
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
ignore touch
22-06-2018 om 14:09
Dedemsvaart - Door de weersomstandigheden heeft Van de Brake Kunstgras de eerste maanden van dit jaar niet veel kunnen installeren. ‘Veel afspraken zijn opgeschoven, maar inmiddels loopt het seizoen weer op planning, evenals de installatieplanning’, vertelt Arnold van de Brake, die ook dit jaar de vraag naar zijn producten ziet groeien.
ignore touch
21-06-2018 om 17:04
Dedemsvaart - Bij Varwijk Wonen Slapen Verhuizen is men begonnen met een volledige herinrichting van de winkel.‘ Het gaat een flinke klus worden’, zeggen Anita Landegge en Marian Naaktgeboren.
ignore touch
21-06-2018 om 10:58
Emmen / Hardenberg - Petra Bartelink heeft begin deze maand haar tweede vestiging van Easyslim.nu geopend. 'Na de succesvolle start in Hardenberg ontstond bij mij het idee om een tweede studio te openen. Al snel viel mijn blik op Emmen, een logische stap.'
ignore touch
20-06-2018 om 16:28
De Krim – Bij garage Mastebroek, gevestigd aan de Hoofdweg 23, merkt men dat de economie weer aantrekt. Waar in de crisisjaren de voorkeur van de consument veelal bij de kleinere auto’s lag, ziet Gerald Mastebroek nu de vraag naar grotere auto’s toenemen.
ignore touch
19-06-2018 om 16:58
Loozen - ‘Voel je rijk’. Die boodschap had Jan Heuver voor de circa driehonderd bezoekers van het open huis van Landhoeve de Zwiese. Als voorzitter van de adviesgroep die de metamorfose van de voormalige Zwieseborg begeleidde, kon hij zichtbaar trots de bezoekers welkom heten op een vertrouwd erf met een nieuwe formule.
ignore touch
18-06-2018 om 16:10
Leeuwarden - Dina Boonstra vertrekt per 1 augustus 2018 als algemeen directeur bij NDC mediagroep. Ze gaf vier jaar leiding aan de noordelijke uitgeverij, die gedurende deze periode in rustiger vaarwater is beland.
ignore touch
( Advertorial )
Iedereen kan golfen. Kinderen, hun ouders, maar ook opa's en oma’s. Golfen kan ook overal worden beoefend. Het is namelijk ook een populaire activiteit in de vakantie. De zogenaamde ‘golftrips’ zitten al een aantal jaar in de lift, zeker nu de economie weer aantrekt.
ignore touch
( Advertorial )
Je tuin is heerlijk om van te genieten, maar soms wordt het werk je iets te veel. Of je wilt wel eens wat anders, maar weet niet precies hoe en wat.
ignore touch
( Advertorial )
Rolgordijn, lamellen, houten shutters, enig idee hoeveel typen binnenzonweringen er zijn? Een hoop. Maar welke merken zijn goed? Wij zetten de favorieten voor je op een rij.
ignore touch
( Advertorial )
Het is bijna vaderdag. Ben jij nog jij je nog aan het het oriënteren op een te gek cadeau voor je vader? Heb je toevallig al aan een armband van Buddha to Buddha gedacht? Vaderdag is de perfecte dag om je vader eens flink te verwennen met een cadeau voor het leven.
ignore touch
01-06-2018 om 15:01
Dedemsvaart – Dedemsvaart is sinds donderdag een speciaalzaak rijker, namelijk: Jahemo Vloeren & Badkamers. Eigenaren zijn Jan en Heidi Russcher en de winkel is gevestigd op de hoek van de Kelvinstraat en Langewijk. ‘Een prachtige locatie’, zegt Jan. ‘We hebben exposure aan beide kanten en er passeert hier nogal wat verkeer.’
ignore touch
31-05-2018 om 16:42
Bergentheim - Muldershoek, een kleinschalige woon-/zorgvoorziening van de Baalderborg Groep in Bergentheim bestaat deze maand 5 jaar. De bewoners hebben het er erg naar hun zin.
ignore touch
30-05-2018 om 09:31
Balkbrug - Dankzij de nieuwe aircomachine kan garage Van der Linde de auto voorzien van een nauwkeurige en volautomatische aircoservice.
ignore touch
29-05-2018 om 19:46
Ommen - Symbolisch op de plaats waar in de nabije toekomst wellicht de nieuwe showroom staat, heeft Remko Verheyen, eigenaar van Autobedrijf Cents, de handtekening gezet onder de koopovereenkomst. Namens de gemeente Ommen zette wethouder Ko Scheele zijn handtekening.
ignore touch
( Advertorial )
Om optimaal van je tuin gebruik te kunnen maken én er van te genieten is goede tuinverlichting onmisbaar. Volgens Yvonne Kroesen van Lammert Kroesen Tuindesign hoort verlichting absoluut in je tuin thuis.
ignore touch
( Advertorial )
We hebben al mooie dagen gehad dit voorjaar en hopelijk volgen dit zomerseizoen nog vele meer. Mooie dagen om te barbecueën, gezellig samen met familie of vrienden, genieten van elkaar, van de tuin en lekker eten. Van kleine houtskoolbarbecue tot complete buitenkeuken: buiten koken en buiten eten is zeer geliefd.
ignore touch
24-05-2018 om 13:44
Dedemsvaart - Aan de Langewijk, naast het kantoor van Vrieling Adviesgroep en op de plek waar voorheen het Vechtdalcollege gevestigd was, worden zes woningen gebouwd. In de gemeente Hardenberg zijn het de eerste huizen die niet worden aangesloten op het aardgasnet.
ignore touch
24-05-2018 om 12:24
Dedemsvaart - Met ingang van donderdag 17 mei houdt Engels Advocatenkantoor iedere donderdag van 18.00 tot 21.00 uur zitting in De Baron te Dedemsvaart. ‘Het gaat in eerste instantie om een proefperiode’, vertelt Mr. Jan Engels.
ignore touch
23-05-2018 om 16:55
Balkbrug - Het is voorjaar, de tijd om de tuin aan te pakken.
ignore touch
23-05-2018 om 15:28
Dedemsvaart - Banketbakkerij Dorgelo viert vrijdag 25 mei dat het exact 175 jaar geleden is dat de bakkerij in Dedemsvaart begon.