dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Regio

Back Home is voor herhaling vatbaar

Geplaatst op zondag 10 februari 2019 10:30
  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

pinterestmail

Hardenberg - Zaal Mulder in Baalder werd zaterdagavond overspoeld met enthousiaste gasten bij Back Home. Alle zalen waren in gebruik genomen om de vele mensen een plek te kunnen bieden tijdens het muziekfeest, waardoor bij veel mensen herinneringen naar boven kwamen aan het uitgaansleven in de jaren '70 en '80.

De muziekavond werd afgetrapt met het nummer ‘Back Home’ van The Golden Earring. De mensen konden bij binnenkomst veel spullen bekijken die destijds werden gebruikt in de vele horeca gelegenheden  binnen de gemeente Hardenberg, de vitrinekast lag er vol mee. Op een groot scherm kwamen vele foto's voorbij met beelden van de lokale discotheken, cafés, en bars uit vervlogen tijden met veel bekende gezichten. Het bezorgde een ieder kippenvel.  Het publiek kwam in de jaren '70 en '80 grotendeels uit de gemeente Hardenberg, maar ook vanuit Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham, Coevorden, Klazienaveen en Odoorn stroomden de gasten toen en nu toe tijdens de 70’s & 80’s party.

Onvergetelijke avond

De grote verlichte dansvloer was dan ook goed gevuld en de mensen hadden nog goeie conditie om tot in de late uurtjes de dansvloer te blijven vullen. De grote zaal zag er betoverend uit door de mooie lichtshow in combinatie met de verlichte dansvloer, waardoor soms de hele zaal een bepaalde kleur kreeg. Veel mensen kwamen hun jeugdliefde of schoolvrienden tegen waardoor het een onvergetelijke avond werd. Back Home werd een feest van herkenning, wat volgens iedereen voor herhaling vatbaar is. De beide DJ’s  Henk Stoeten en Jan Gerrits gingen elkaar steeds afwisselen zodat ook zij in de zaal even een praatje konden maken met de mensen in de zaal, waarbij soms ook een verzoek werd aangevraagd die vervolgens even later ook weer te zien was op de tv schermen. Het was voor iedereen een onvergetelijke avond.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.