dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Regio

Familiecamping De Belten wint opnieuw gouden Zoover Award

Geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 13:23
  • © De Belten

pinterestmail

Rheeze - Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn vrijdag de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Familiecamping De Belten heeft voor de tweede keer op rij een gouden Zoover Award gewonnen.

Gedurende 2018 zijn er meer dan 99 reviews geschreven door gasten die familiecamping De Belten hebben bezocht en graag hun ervaringen wilden delen met andere vakantiegangers bij het vinden van de perfecte vakantie middels Zoover. Door de gouden Zoover Award 2018 behoort familiecamping De Belten tot de beste camping in regio Hardenberg en omstreken.

'Natuurlijk is het team erg trots op deze prestatie! Binnen 5 jaar heeft het jonge ambitieuze team het voor elkaar gekregen om twee Gouden Zoovers Award in de wacht te slepen. Daarom willen wij iedereen die een steentje heeft bijgedragen dan ook graag bedanken. Ze hopen dan ook jullie heel binnenkort te mogen verwelkomen als gast', aldus een woordvoerder. 

Deze tweede Gouden Zoover Award is de belangrijkste erkenning van de gasten voor het harde werk van het team van de Belten afgelopen 5 jaar. Het volledige team is ontzettend trots en dankbaar. 'Ook komende jaren blijven we innoveren om de verwachting van de gasten te blijven overtreffen, een voorbeeld is de nieuwe entree en de Klautertuin die geheel nieuw zijn in 2019.'

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.