dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Regio

Sien houdt kerkdienst in Kloosterhaar

Geplaatst op zondag 20 januari 2019 16:20
  • Sien houdt kerkdienst in Kloosterhaar. © Sien

pinterestmail

Kloosterhaar - Sien - regio Ommen houdt ​zondag 27 januari om 15.00 uur in de Fredrikskerk aan Dorpsstraat 15 te Kloosterhaar een aangepaste kerkdienst.

De voorganger in deze dienst is. Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar. Het thema is ‘Wat een verrassing!’ Muzikale medewerking is van ‘Le Mot Chanté’ uit Sibculo.

Sien komt op voor belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving en zet zich in voor een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen meedoen, net als ieder ander. Steeds meer mensen uit de regio Hellendoorn/Nijverdal, Twenterand, Ommen/Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg/Gramsbergen bezoeken deze speciale kerkdiensten van Sien.

Er zijn weer voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken en we zingen weer bekende liederen. Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten.

Meer informatie over het werk van Sien is hier te vinden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.