dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Regio

Drukte bij eerste cadeautjesmarkt

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 18:04
  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

pinterestmail

Hardenberg - In kerkelijk centrum De Schakel was het vanmiddag al meteen een drukte van belang bij de eerste van drie cadeautjesmarkten, die de PKN Hardenberg/Heemse houdt in De Schakel en in de Esch in Heemse. De opbrengst van de cadeautjesmarkten wordt dit jaar verdeeld in drie 'porties'; voor de aankleding van gebouw De Esch en de Schakel en voor het Dialysecentrum Hardenberg.

De bezoekers troffen op de markt allerlei leuke, nuttige en praktische dingen, zoals keramiek, mooie kaarten, warme sokken, vogelvoer, knieperties maar ook kerstukken, deurkransen enzovoorts. Ook werd er een verloting  gehouden met mooie prijzen.

Vrijdag 7 december is de cadeautjesmarkt bij de papiercontainer achter de Esch  aan de Hessenweg in Heemse van 9.00 - 16.00 uur.  Op 8 december is er een cadeautjesmarkt in De Esch aan de Hessenweg in Heemse, van 10.00 - 13.00 uur. 

 

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.