...
dossiers
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
...
...
Regio

Buurkracht houdt maandag startbijeenkomst in Hardenberg

Geplaatst op vrijdag 14 september 2018 08:18
  • Buurkracht houdt maandag startbijeenkomst in Hardenberg. © Buurkracht

mail

Hardenberg - Er kunnen nog veel meer zonnepanelen op de daken van huizen in Overijssel. Het maatschappelijke initiatief Buurkracht houdt daarom op 17 september in Hardenberg een startbijeenkomst om inwoners en hun buren te informeren over deze duurzame energievorm.

En om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen, zodat ze meteen tot actie over kunnen gaan. Want buren hebben samen buurkracht. De inzet: op zoveel mogelijk daken van Overijsselse koopwoningen zonnepanelen.

De bijeenkomst wordt maandag gehouden in de Den Herdenberger aan het Oosteinde 32. 

Alle startbijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en duren ongeveer een uur. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur en na afloop kun je nog een drankje nemen. Aanmelden kan via buurkracht.nl. Geïnteresseerden in de bijeenkomst en/of in Buurkracht kunnen bij vragen contact opnemen met buurtbegeleider Eline Liezen via eline@buurkracht.nl.

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijke initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. 

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
15 Sep 2018 11:09
mk portal
Tja ze doen ook alles om maar aan meer geld te komen, betalen voor leidingen die naar je woning gaan en nu betalen(deze belasting moet er weer af) als je de natuur een handje wild helpen. Het is de wereld op zijn kop maar ja daar heb je politiek voor ze geven een vinger en grijpen vervolgens je beide handen.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...