dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Regio

Buurkracht houdt maandag startbijeenkomst in Hardenberg

Geplaatst op Friday 14 September 2018 08:18
  • Buurkracht houdt maandag startbijeenkomst in Hardenberg. © Buurkracht

pinterestmail

Hardenberg - Er kunnen nog veel meer zonnepanelen op de daken van huizen in Overijssel. Het maatschappelijke initiatief Buurkracht houdt daarom op 17 september in Hardenberg een startbijeenkomst om inwoners en hun buren te informeren over deze duurzame energievorm.

En om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen, zodat ze meteen tot actie over kunnen gaan. Want buren hebben samen buurkracht. De inzet: op zoveel mogelijk daken van Overijsselse koopwoningen zonnepanelen.

De bijeenkomst wordt maandag gehouden in de Den Herdenberger aan het Oosteinde 32. 

Alle startbijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en duren ongeveer een uur. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur en na afloop kun je nog een drankje nemen. Aanmelden kan via buurkracht.nl. Geïnteresseerden in de bijeenkomst en/of in Buurkracht kunnen bij vragen contact opnemen met buurtbegeleider Eline Liezen via eline@buurkracht.nl.

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijke initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.