dossiers
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Regio

MegaConcert is weer in trek

Geplaatst op zondag 19 augustus 2018 12:35
  • Impressie van het MegaConcert in 2017. © Organisatie MegaConcert

pinterestmail

Gramsbergen - In de sporthal van Gramsbergen staat op zaterdag 25 augustus de 23e editie van het MegaConcert op het programma. Inmiddels hebben zich meer dan 135 muzikanten aangemeld.

Het MegaConcert is onderdeel van de feestweek Gramsbergen Lichtstad 2018. Er wordt geprobeerd zo veel mogelijk muzikanten bij elkaar te brengen. Elk jaar kan het evenement zich verheugen op een groot aantal enthousiaste muziekliefhebbers die naar Gramsbergen komt om deel te nemen aan deze muzikale avond. Deze muzikanten komen niet alleen uit de eigen regio, maar ook van ver buiten de provinciegrenzen: van Friesland tot Noord-Brabant.

Gitaristen

Sinds 2017 wordt het MegaConcert door zowel Soli Deo Gloria Ane als Crescendo Gramsbergen georganiseerd. Het concert staat deze keer onder leiding van Egbert Stroeve.

Bekende nummers

Tijdens het MegaConcert zullen bekende nummers voorbijkomen, zoals ‘Racoon medley’, ‘Carnaval de Paris’ en ‘Walking on sunshine’. Ook spelen er tijdens deze avond een aantal gitaristen van Erik van ’t Holt mee. Gerwin Groote presenteert de avond en zingt een musicalnummer mee.

Het MegaConcert begint om 20.00 uur. Voorafgaand van het concert vindt een repetitie plaats van 17.30 tot 19.30 uur.

Muzikanten kunnen zich nog aanmelden. Voor meer informatie of opgave: www.megaconcert.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.