dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Windpark De Veenwieken is gepland ten zuiden van de kern van Dedemsvaart...
Regio

Bijna niet mogen afrijden

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 16:05
  • ignore touch
pinterestmail

Hardenberg / Hoogeveen Een 24-jarige Hoogevener had bijna zijn examen voor zijn motorrijbewijs niet mogen afleggen. Hij werd namelijk maandagmorgen door de politie aangehouden bij Hardenberg voor onder meer te hard rijden.

Agenten reden een videosurveillance toen ze hem in beeld kregen. De Hoogevener reed 128 kilometer per uur over de provinciale weg en haalde ook nog eens in over een dubbele doorgetrokken streep. Tot slot reed hij ook erg kort op zijn voorligger. 

‘Tijdens het bekeuringsgesprek wat volgde gaf hij aan onderweg te zijn naar zijn rijexamen voor de motor’, schrijft de politie op hun Facebookpagina. ‘Reed hij 7 km harder, dan werd het rijbewijs ingevorderd en had hij geen examen mogen doen.’

Nu bleef het bij een boete van 230 euro voor het rijden over de doorgetrokken streep, en een melding naar het openbaar ministerie. De officier van justitie beslist over de afdoening van de snelheidsovertreding.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
16 Mei 2018 00:07
Pielemuis --
WAT EEN MONGOOL JOH. TYFUSHOND
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.