dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Regio

Biljartclub Boslust doet mee aan Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst op donderdag 15 maart 2018 09:19
  • Biljartclub Boslust doet mee aan Rabobank Clubkas Campagne. © Biljartclub Boslust

pinterestmail

Hardenberg - Biljartclub Boslust in Hardenberg doet ook dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Biljartclub Boslust is een enthousiaste seniorengroep van 48 leden, waar meer dan een kwart de respectabele leeftijd heeft van 80+. De club heeft een eigen clubgebouw in gebruik met 2 biljarts, waar het één en ander aan gebeuren moet.

Allereerst hebben de beide biljarts groot onderhoud nodig in de vorm van nieuwe lakens en banden. Daarnaast bestaat de wens om goede zonwering aan te brengen.

'Aangezien beide onderwerpen nogal wat kosten met zich meebrengen, willen we ook dit jaar weer mee gaan doen aan de clubactie', vertelt een woordvoerder. 'Voorgaande jaren heeft deze actie ons zoveel opgeleverd dat we een AED aan hebben kunnen schaffen, wat gezien de gemiddelde leeftijd geen overbodige luxe is. In de periode van 15 tot 31 maart kan ieder lid van Rabobank Vaart en Vecht 5 stemmen uitbrengen op minimaal 3 verenigingen, die per stem een achteraf te bepalen bedrag oplevert. Mag biljartclub Boslust ook op uw stem rekenen?'

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.