dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Regio

Kim Schonewille vertelt over 'Balans' bij Omroep NOOS

Geplaatst op Tuesday 13 March 2018 09:34
  • Kim Schonewille. © Kim Schonewille / persfoto

pinterestmail

Hardenberg - Kim Schonewille is woensdag 14 maart van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast bij Omroep NOOS in de uitzending 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met haar over haar debuutroman 'Balans'.

'Balans' neemt de lezer mee in het studentenleven van Juliëtte. Zij maakt de lezer wegwijs in haar dagelijkse leven in het internationale studentenhuis waar ze woont. Het leven bestaat uit feestjes, drank en drugs, maar toch voelt Juliëette zich eenzaam. De liefde waar ze naar verlangt is anders dan ze had gedacht en zo ontrolt zich een bijzonder verhaal.

Ilse DeLange en Post Modern Jukebox

Schonewille ontdekte tijdens haar studie dat jongeren niet echt meer gemotioveerd zijn om te lezen. Dit was voor haar aanleiding om 'Balans' te schrijven. Zij brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Ilse DeLange en Post Modern Jukebox te beluisteren.

Woensdag 21 maart is Erik van Venetië uit Amersfoort te gast bij 'Boeken met Michel' Met hem spreekt Michel over zijn meest recente boek 'Door Haagse Ogen'.

De uitzending is live te volgen via 107.2 FM en www.omroepnoos.nl. Via www.omroepnoos.nl en dan 'Radio gemist' is de uitzending ook op een later tijdstip terug te luisteren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.