dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Regio

Vakantie Bijbel Week in voorjaarsvakantie

Geplaatst op donderdag 1 januari 1970 11:15
  • © Pixabay.com

pinterestmail

Hardenberg - Tijdens de voorjaarsvakantie wordt evenals de afgelopen jaren weer de Vakantie Bijbel Week gehouden. Het thema is dit keer 'De Tijdtunnel – op zoek naar antwoorden'.

Deze Vakantie Bijbel Week wordt gehouden op dinsdag 27, woensdag 28 februari en donderdag 1 maart in het Greijdanus College (Burg. Schuitestraat 7a in Hardenberg). Op alle dagen zijn de kinderen welkom vanaf 9.30 uur; we beginnen om 9.50 uur en sluiten af rond 12.00 uur.  Op donderdagavond is er een Familie avond . Deze avond is van 19.00 tot 20.00 uur.

Kleurplatenwedstrijd

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom. Tijdens de Vakantie Bijbel Week is er weer een kleurplatenwedstrijd. De kleurplaat is te vinden op de website www.vakantiebijbelweekhardenberg.nl. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk en neem die mee.  Alle kleurplaten worden tentoongesteld en de mooiste kleurplaat wint een prijs. De kosten voor deelname aan de VBW-dagen bedragen 1 euro per dag .

Kijk voor meer informatie op: www.vakantiebijbelweekhardenberg.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.