dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Regio

Gitta Luiten vertelt over 'Gratis geld voor iedereen' bij Omroep NOOS

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 15:49
  • Gitta Luiten. © Nieke Koopman

pinterestmail

Hardenberg - Gitta Luiten, fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Hardenberg, is woensdag 14 februari van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast bij Omroep NOOS in de uitzending 'Boeken met Michel'.

Michel spreekt dan met haar onder andere over 'Gratis geld voor iedereen' van Rutger Bregman. 'Gratis geld voor iedereen' gaat over nieuwe vergezichten die Rutger Bregman schetst over inkomen, een wereld zonder grenzen tot een wereld zonder armoede.

The Blues Brothers en Meredith Brooks

Uiteraard spreekt Michel met Gitta Luiten over de verdere inhoud van haar boekenkast en of zij eigenlijk wel tijd heeft om te lezen. Ook komt haar werk als fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Hardenberg aan de orde. Gitta Luiten brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn onder andere The Blues Brothers en Meredith Brooks te beluisteren.

Woensdag 21 februari is Edwin Zonneveld uit Parijs te gast bij 'Boeken met Michel' Met hem spreekt Michel over zijn meest recente boek 'Vermist in de Kragge'.

De uitzending is live te volgen via 107.2 FM en www.omroepnoos.nl. Via www.omroepnoos.nl en dan 'Radio gemist' is de uitzending ook op een later tijdstip terug te luisteren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.