dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Regio

Ester debuteert met jeugdboek

Geplaatst op woensdag 11 juli 2012 08:32
  • Omslag van De Overwinning © Eigen foto

pinterestmail

Gramsbergen - Van de Grambergse Margret Ester verscheen recent haar debuutroman ‘De overwinning’. Het boek is specifiek voor jongeren geschreven, maar ook een ‘eye-opener’ voor volwassenen. Het is geïllustreerd met foto’s van de Dedemsvaartse Wesly Ester. Het boek is onder meer te verkrijgen via de Multimediashop in Dedemsvaart.

Anouk (12 jaar) gaat met haar familie op vakantie naar Oostenrijk. Daar onderneemt ze samen met haar ouders en zusje diverse sportieve activiteiten. Tijdens het bergwandelen- en klimmen krijgt ze een ongeluk. Dit verandert haar leven, en die van haar directe omgeving, drastisch. De auteur neemt je mee gedurende dit proces. Leuke belevenissen, avonturen en dagelijkse dingen, evenals moeilijke momenten en dramatische wendingen worden met je gedeeld. Dit boek laat zien wat je met een beperking nog kunt doen en dat iemand nog steeds dezelfde persoon is. Informatie over de auteur: http://www.margretester.nl/

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.