dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Grote drukte bij Wintertoernooi

Geplaatst op zaterdag 12 januari 2019 13:48
  • © Schrijverij Lensen

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Gerrit Brokelman

  • © Schrijverij Lensen

pinterestmail

Dedemsvaart - Sporthal De Citadel is vandaag het decor van het prestigieuze Winterjudotoernooi in combinatie met een Opstap toernooi voor beginners. Honderden judoka's uit alle delen van het land, maar ook vanuit Duitsland, reizen jaarlijks voor het Wintertoernooi af naar Dedemsvaart.

Het Winterjudotoernooi wordt dit jaar voor de veertigste keer gehouden. Al vroeg in de ochtend was het al een drukte van belang en gingen de eerste judoka’s de strijd met elkaar aan. Het Winterjudotoernooi is met zo'n zevenhonderd deelnemers één van de grootste toernooien in Noord-Oost Nederland. Het aantal deelnemende judoka's zou nog meer kunnen zijn, ware het niet dat het toernooi jaarlijks samenvalt met belangrijke wedstrijden in Eindhoven. Om door te kunnen groeien overweegt Judo Dedemsvaart haar toernooidatum voor volgend jaar een week op te schuiven. Vooralsnog wordt de uitvoerdatum van de tweede zaterdag in het nieuwe jaar gehandhaafd.  Bij de veertigste editie vandaag komen 22 judoka’s  van Judo Dedemsvaart in actie. Hoe zij en andere judoka's het er van af brengen valt na te lezen op www.uitslagen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.