dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Top2000: ‘U vraagt, de dj’s draaien!’

Geplaatst op woensdag 19 december 2018 16:32
  • Banketbakker Nico Dorgelo (rechts) trakteert Sebastiaan Brandenburg alvast op taart. © Geke Lensen

pinterestmail

Dedemsvaart - Het komt helemaal voor de bakker met het Top2000 Café dit jaar.

Daar is de organiserende commissie van overtuigd. Een evenement ten bate van de stichting Duchenne.

Heel Dedemsvaart bakt

Voor het goede doel wordt onder meer Heel Dedemsvaart Bakt gehouden Heel Holland Bakt is een ware tv-hit. Met de lokale variant hoopt Top2000 dit jaar ook hoog te scoren. De activiteit bestaat al enkele jaren, maar het aantal deelnemers rijst nog niet de pan uit. ‘Dat kan beter,’ lachen PR-man Sebastiaan Brandenburg en banketbakker Nico Dorgelo. Als jurylid belooft Nico alle baksels te proeven. Hij heeft alvast een taartje voor de Top2000 commissie gebakken. Een ware smaakexplosie, die smaakt naar meer. Conform het doel wat ‘de jongens’ van Top2000 Café nastreven; vier dagen gevarieerde muziek, omlijst met activiteiten voor jong en oud voor het goede doel. Daar draait Top2000 om.

Vanuit de studio in De Baron worden plaatjes de ether in gezonden, die ook te beluisteren zijn via de luidsprekers in het centrum. Hebt u een nummer dat u graag wilt horen? U vraagt, zij draaien! Uiteraard tegen een kleine vergoeding, want de kas voor Duchenne moet gespekt worden! Dat gebeurt via verzoekplaatjes, maar ook met activiteiten als bloemschikken, darten, bingo, Pubquizz, een muziekavond enzovoorts. Alles en iedereen doet mee, variërend van Industrieel tot Ondernemend Dedemsvaart, van Onderwijs tot sportclubs. Ook Lars Michel, die aan de ziekte van Duchenne lijdt, doet mee. Hij geeft vanavond om 20.00 uur het startsein voor Top2000, maar zal ook later in de week een uur presenteren. Wilt u weten wat, wanneer precies plaatsvindt? Luister mee en kijk voor het complete programma op top2000dedemsvaart.nl. Of kom langs in de studio!

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.