dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Dedemsvaart

Trainer Rouwenhorst tekent jaar bij

Geplaatst op woensdag 12 december 2018 12:07
  • © Hans Heering

pinterestmail

Dedemsvaart - Het bestuur van SV Dedemsvaart is verheugd te melden dat Arnoud Rouwenhorst en Dedemsvaart de prettige samenwerking met een jaar verlengen. De Zwolse oefenmeester gaat aankomend seizoen zijn vijfde jaar in bij de Dedemsvaartse zondagvereniging. Tweede elftal trainer Werner Hogenkamp stopt aan het eind van dit seizoen. Hij is dan vijf seizoenen trainer geweest van het tweede elftal.

Zowel het bestuur, de Voetbal Advies Commissie (VAC), selectie en Rouwenhorst zien meer dan voldoende aanknopingspunten om nog een jaar met elkaar door te gaan. Tot op heden is de samenwerking uitstekend verlopen. In de eerste twee seizoenen werd promotie afgedwongen van de 4e naar de 2e klasse en tijdens het debuutseizoen in de 2e klasse werd zelfs gestreden om promotie.

Dit seizoen verloopt moeizamer, mede door het vertrek van enkele bepalende spelers. Toch staat Dedemsvaart met 13 punten momenteel in de middenmoot van de 2e klasse L.

Werner Hogenkamp stopt na dit seizoen als trainer van het 2e elftal. Hogenkamp heeft uitstekend werk geleverd bij dit team. Zo werd onder zijn leiding promotie naar de reserve tweede klasse afgedwongen.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.