dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Vanavond (extra) koopavond!

Door Geke Lensen op vrijdag 30 november 2018 16:53
  • © Gerrit Brokelman

pinterestmail

Hardenberg/Dedemsvaart - Voor Sint en Pieten is het heel hard werken om iedereen op Pakjesavond van een passend cadeautje te voorzien. Passende cadeautjes, die in de gemeente Hardenberg onder meer ingeslagen kunnen worden tijdens extra Koopavonden, vanavond en volgende week, maar ook tijdens Koopzondag 2 december in Dedemsvaart. Een Koopzondag omlijst met onder andere muzikale activiteiten.

 

Vanavond koopavond

Op advies van het Centrum Management in stad Hardenberg worden, vooruitlopend op Pakjesavond 5 december, komende maandag en dinsdagavond extra koopavonden gehouden, maar ook vanavond (vrijdag 30 november) is er extra koopavond bij een selecte groep van ondernemers. In dit verband zijn Bruna, Intertoys Vasse, Vasse Koken en Cadeaus, maar ook Vinnies Speelgoed en Woondecoratie en Olivier wijnhandel en slijterij tot 21.00 uur geopend.

In Dedemsvaart kan men vanavond, zoals elke vrijdagavond, tot 21.00 uur terecht voor alle inkopen. Oh kom er eens kijken!

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.