dossiers
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
De provincie gaat de provinciale wegen N340 (Ommen-Zwolle) en N377 (Lich...
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Dedemsvaart

Stichting Dedemsvaart Events opgericht

Geplaatst op vrijdag 23 november 2018 11:42
  • © Geke Lensen

  • © Geke Lensen

  • © Geke Lensen

pinterestmail

Dedemsvaart – Met het ondertekenen van de oprichtingsakte in het kantoor van notaris Linde is de Stichting Dedemsvaart Events vrijdagochtend een feit geworden. De nieuwe Stichting wordt gevormd door Michel van der Weide, Annie Arends en Anita Knol.

De Stichting heeft tot doel om Dedemsvaart meer onder de aandacht te brengen, meer winkelend publiek naar het centrum van het dorp te trekken en alle dingen, die daarmee verband houden.

Voorzitter van de Stichting is Michel van der Weide, die afgelopen september met groot succes de eerste Voartse braderie en vlooienmarkt organiseerde. ‘Succesvol, vooral ook mede dankzij Han Rooth,’ benadrukt Van der Weide. Hij nam het voortouw voor de oprichting van de Stichting, waardoor het makkelijker moet worden om bijvoorbeeld subsidiekanalen aan te boren, stelt de initiatiefnemer.

Voartse Braderie en rommelmarkt

De eerste activiteit van de nieuwe Stichting staat inmiddels al op de agenda, de tweede editie van de Voartse braderie en rommelmarkt op zaterdag 28 september 2019. ‘Deze markt wordt in overleg met de DMC gehouden. Naast de septembermarkt willen we als stichting meer evenementen gaan houden. De plannen daarvoor moeten nog nader uitgewerkt worden’, laat het stichtingsbestuur weten.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.