dossiers
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Dedemsvaart

Notaris is jarig en trakteert

Geplaatst op vrijdag 2 november 2018 10:27
  • Notaris Bert Linde geeft de cheque aan gastvrouw Henny Mecklenfeld. © Esther Nanning

pinterestmail

Dedemsvaart - De Notaris is jarig en trakteert. Onder die noemer wordt zaterdag 3 november 2018 een publieksactie gehouden in verband met het 175-jarig bestaan van de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Ter gelegenheid daarvan bezocht een delegatie van Notariskantoor Bert Linde donderdagmiddag de Buurtkamer in Dedemsvaart. De Notaris kwam niet met lege handen.

Na een traktatie in de vorm van een gebakje bij de koffie/thee werd een sponsorbedrag overhandigd aan Buurtkamer-coördinator Henny Mecklenfeld. De Notaris benadrukte het goede werk van de Buurtkamer. 'Ouderen zijn een belangrijke doelgroep in de samenleving, maar ook voor ons kantoor. Daarom willen we hiermee onze betrokkenheid benadrukken,' sprak de notaris in woorden van die trant. De geldelijke bijdrage werd in grote dank en met luid applaus van de aanwezigen in ontvangst genomen. 

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.