dossiers
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Supermarkt Aldi zag heil in een verhuizing van de Julianastraat naar de ...
Dedemsvaart

Kompas houdt open huis

Geplaatst op woensdag 31 oktober 2018 17:02
  • School. © Pixabay.com

pinterestmail

Dedemsvaart - Basisschool ’t Kompas en kinderopvangorganisatie Kinderwereld bouwen letterlijk en figuurlijk verder aan de toekomst. Het gebouw van de basisschool aan De Tjalk 2 heeft onlangs een upgrade gekregen en is voorzien van nieuw meubilair. Daarnaast heeft de BSO van Kinderwereld een vaste plaats gekregen in het gebouw en is het de bedoeling om vanaf januari te starten met een peutergroep.

Woensdag 7 november kunnen belangstellenden van 18.30 uur tot 19.30 uur terecht bij de school voor meer informatie en om de upgrade van het gebouw te bewonderen. Onlangs werd bekend dat Onderwijsstichting Arcade en Kinderwereld de handen ineen slaan.

De stappen die nu bij ‘t Kompas worden genomen zijn hier een mooi voorbeeld van. ‘Doordat we in hetzelfde gebouw zijn gehuisvest is het eenvoudiger om contact met elkaar te leggen. Dit moet er toe leiden dat we samen zorgen voor een doorgaande lijn van de kinderen’, vertelt Paulien Koster namens Kinderwereld.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.