dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Dedemsvaart

DA Evelyn Drent houdt kampioenschap touwtje springen

Geplaatst op Thursday 11 October 2018 14:37
Laatste wijziging: 17 October 2018 11:19
  • Het team van DA Evelyn Drent. © Eigen foto

  • DA Evelyn Drent houdt kampioenschap touwtje springen. © NDC/ Hans Berkenbos

pinterestmail

Dedemsvaart - Onze botten hebben extra aandacht nodig. Veel jongeren bewegen te weinig en veel ouderen hebben een tekort aan vitamine D. Sterke botten zijn belangrijk voor ons dagelijks functioneren.

Tijdens de Wereld Osteoporosedag, zaterdag 20 oktober, wordt er aandacht gevraagd voor onze botten. DA Evelyn Drent doet daar ook aan mee. De winkel in Dedemsvaart organiseert deze dag een wedstrijd touwtjesspringen waarbij er voor de deelnemers mooie prijzen te winnen zijn in de vorm van leuke cadeaubonnen.

Het touwtjesspringen gebeurt in verschillende leeftijdsgroepen. De jeugd van 8 tot en met 12 jaar begint om 14.00 uur. Een half uur later gevolgd door de categorie 12 tot 50 jaar en om 15.00 uur beginnen de vijftigplussers aan hun uitdaging. Wie mee wil doen moet zich vooraf aanmelden in de winkel aan de Julianastraat. Wacht niet te lang met de aanmelding want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Alle deelnemers ontvangen van DA Evelyn Drent een attentie voor de deelname.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.