dossiers
De Haandrik in Holtheme is zondag 4 maart het toneel voor een schietpart...
Insiya Hemani werd op 29 september op brute wijze ontvoerd uit het huis ...
Berichten over de jaarlijkse feestweek 'Dedemsvaria'.
Het deel van de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe wordt vana...
Dedemsvaart

Vrouwen van Nu start seizoen met fietstocht

Geplaatst op donderdag 9 augustus 2018 11:32
  • De fietscommissie zette een mooie tocht uit. © Vrouwen van Nu

pinterestmail

Dedemsvaart - De Vrouwen van Nu zijn alweer druk met het programma voor het nieuwe seizoen dat op 6 september begint met een fietstocht.

Hiervoor heeft de fietscommissie bestaande uit Gé Dekker, Jannie van Hell, Anny Tempelman en Greetje van der Wijk, een tocht uitgezet in de omgeving van Dedemsvaart. ‘De fietstocht is slechts een van onze vele activiteiten,’ vertelt secretaris Greetje van Wijk.

‘Elk jaar houden we negen keer een afdelingsavond. Daarnaast is er een wandelclub, tuinclub, leeskring, reis- en cultuurcommissie en een agrarische commissie. Van mei tot en met oktober wordt er elke woensdagmiddag gefietst en elke dinsdagochtend gewandeld. Vrouwen zijn van harte welkom om een keer een afdelingsavond bij te wonen als gast.

De avonden beginnen telkens om 19.45 uur in De Baron. De eerste afdelingsavond is op 11 september met Margo Huggers als gastspreker. Aan de hand van dia’s vertelt zij over haar wandelingen met ezels.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'dedemsvaartsecourant.nl' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.